11C ideas verrassende zomertips

Datum : 09-05-2023

We zijn alweer aan beland in mei en de zomer en vakantie lonken!

Tijd voor het geefmoment;

Zomervakantie! 
Verschillende bedrijven hebben al een mooie tas, badlaken of geschenkpakket afgenomen, maar sommige bedrijven zijn er nog niet over uit. Maar waarom is een Zomergeschenk met eigen bedrukking van jouw bedrijf of onderneming een goed idee:
1. Bedrijven die hun klanten en werknemers een mooie bedrukte zomergeschenk geven, laten zien dat ze waarderen en dankbaar zijn voor hun loyaliteit en inzet.
2. Het geven van zomergeschenken is een prachtige manier om de relaties met klanten en werknemers te verbeteren en te versterken.
3. Een mooi bedrukt zomergeschenk is een tastbare herinnering die nog lange tijd zichtbaar blijft en daarmee het merk van het bedrijf regelmatig onder de aandacht brengt.
4. Zomergeschenken kunnen helpen om het imago van het bedrijf te verbeteren en de perceptie van klanten en werknemers te veranderen. Zo kan het bedrijf zich bijvoorbeeld profileren als duurzaam, innovatief of klantvriendelijk.
5. Het geven van zomergeschenken kan bijdragen aan een verhoging van de motivatie en productiviteit van werknemers. Het zorgt voor een gevoel van waardering en erkenning wat voor meer betrokkenheid en inzet kan zorgen van werknemers.
6. Een mooi bedrukt zomergeschenk kan ervoor zorgen dat klanten en werknemers zich verbonden voelen met het bedrijf en dit ook uitdragen naar hun eigen netwerk. Dit draagt bij aan het vergroten van de naamsbekendheid en het vergroten van het klantenbestand.

Hieronder vind je een aantal geschenkideeën!
Neem gerust contact met mij op voor een aanbieding op maat!
Team 11C Ideas                       Barry van Eeden 

11C ideas verrassende zomertips

Abonneer op onze nieuwsbrief