Geuzenet winnaar Jonge OndernemersPrijs 2023

Datum : 21-04-2023

Ook de editie 2023 was weer een succesvol spektakel met prachtige winnaars en een enthousiast publiek.

Winnaar werd Jeroen Meuleman met zijn Geuzenet uit Haarlemmermeer. Lees er alles over op zijn Internetsite of klik hier.
Op de tweede plaats, en de beste van de Duin & Bollenstreek werd Suzan van der Niet met SSN Bedrijfshulpverlening uit Noordwijk. Ook op haar site vindt u alles wat u weten wil over op maatgemaakte bedrijfshulpverlening. Klik HIER

Op de derde plaats NoordWIJde uit Noordwijk, klik HIER om meer te weten over de duurzame teelt van groente en kruiden.

De avond in Fioretti college Hillegom werd op fantastische wijze gepresenteerd door oud olympisch hockeykampioen en directeur van TOPSPORT Haarlemmermeer Lisanne de Roever en werd gezellig geopend door oud leerling van het Fioretti Sara Mossel en haar pianist.  Na een uitstekend menu van Jeff's party catering uit Noordwijk, de uitmuntende wijnen van van Paesen wijnkoperij, Wellington Winery en vanzelfsprekend onze gastheer Martijn Claassen van Wereld Wijnen Lisse.

De avond ving aan met een spetterend dansoptreden van ca 30 danseressen van het Fioretti college, waarna Daniel Duindam als voorzitter van Ondernemend Hillegom de prijzen uitreikte aan de leerlingen die dit jaar tot de finalisten van de Ondernemend Hillegom Student Award behoorden.  P-Personal werd 3e, Blad & CO ontving de 2e prijs en Co startz werd dit jaar tot winnaar getroond. Als extra prijs voor de beste presentatie ontvingen de dames van 5 Candles ook een Award.

Nog weer een super dansact van de eindejaarsklas van Fioretti  een enerverend optreden van de Hillegomse zangeres Emilia Mabel die binnen enkele seconden de zaal tot een eendrachtige en enthousiaste wave wist te motiveren. Tussendoor werd genoten van een prachtig hoofdgerecht, waarna het tijd werd voor de uitreiking van de Jonge OndernemersPrijs 2023. Bollenstreek omroep had flitsende video's gemaakt van de genomineerden  .

Rik Balder van Boek uw zending en juryvoorzitter vertelde waar de jury dit jaar extra op heeft gelet en liet de veredr prijsuitreiking over aan mede juryleden Ingrid Kuyt (Provalu) , Max Uphoff (Blijles) en de winnaar van vorig jaar Jolanda Volkenrijk (Downies & Brownies). Het diner werd zoals gebruikelijk afgesloten met een Brownie (van Downies & Brownies) en heerlijk ijs van Chocolaterie Pierre.

En daarna was het tijd om nog even door te praten in het Atrium van het Fioretti college.

Wij danken de Fioretti voor het beschikbaar stellen van de ruimte. Lisanne voor de presentatie. Jeffrey en Martijn voor het geweldige menu. De leerlingen die hebben bijgedragen aan de avond. Alex voor licht en techniek. De facilitaire dienst voor de ondersteuning en natuurlijk sponsors voor hun fantastische hulp en bijdrage en BO voor de prachtige video shots. en natuurlijk de prachtige foto's van Martine Goulmy.

Bollenstreek omroep maakte leuke opnamen van de genomineerden. Zie hier het verbluffende resultaat.

Geuzenet: https://youtu.be/iqV5MRP1YBU 
NoordWijde https://youtu.be/Lal1KLRPj_U 
SSN Bedrijfshulpverlening https://youtu.be/k3FSSRwS3rA

meer foto's in de fotogalerij of klik HIER

Geuzenet winnaar Jonge OndernemersPrijs 2023

Abonneer op onze nieuwsbrief