Eigen schuld dikke bult?

Datum : 16-03-2023

De Ondernemersborrel was weer enorm gezellig en toch een kleine kanttekening. Het was in de ruimte waar wij stonden en zaten best wel druk.

Hoe komt dat? De middag voorafgaand aan de netwerkborrel geven wij aan Lowietje door hoeveel aanmeldingen wij ontvangen hebben. In dit geval 15! Dus niet al te grote ruimte en in ieder geval 10 gezellige plekken om te dineren.

Maar, het bleef maar binnenstromen en uiteindelijk zijn er zo'n 40 deelnemers de drempel gepasseerd. De 40 waren eigenlijk teveel voor de overigens zeer gezellige ruimte, tenzij je wilt dat de borrel veranderd in een kippenhok.

Uiteindelijk bleven 26 personen gebruikmaken van de uitstekende daghap, waarbij er zelfs 3 aan tafel plaatsnamen en de vraag stelden terwijl de ober vroeg "saté of eendenborst?" "ehhh ik wil graag saté maar had ik dat moeten bestellen :-( ?

Uiteindelijk is alles onder de bezielende leiding van het management van Lowietje puik opgelost, maar, doe MeerBusiness een lol en meldt je aan via de site zoals in de nieuwsbrief gevraagd. Vanzelfsprekend ben je welkom ook als je je niet hebt aangemeld, maar ehhhh wel zo makkelijk als wij een bijpassende ruimte kunnen regelen.

In april i.v.m. Corso bijeenkomst geen netwerkborrel dus graag tot ziens in mei bij Lowietje Lisse.

Vast bedankt.

Eigen schuld dikke bult?

Abonneer op onze nieuwsbrief