Vier de Lente IJs & Bonbons en artiesten bekend

Datum : 16-03-2023

In samenwerking met Chocolaterie Pierre, de lekkerste chocolaterie van Nederland, werden er Vier de Lente-bonbons en Vier de Lente-schepijs ontwikkeld in frisse lente smaken is gevestigd in Hillegom en Haarlem, en zal het hele seizoen het Vier de Lente-schepijs beschikbaar hebben. 
Ook hebben ze een speciaal-gemaakte Vier de Lente Bonbon, met frissepistache en limoen vulling, in de winkels en online webshop beschikbaar.

Vier de Lente Bier
Net als vorig jaar heeft Brouwerij Klein Duimpje wederom een speciaal Vier de Lente biertje gebrouwen. Dit jaar betreft het een lokaal gebrouwen Premium Weizenbier.

Gert van Soest, eigenaar van Chocolaterie Pierre: “We hebben de bonbons qua smaak zo ontwikkeld dat het mooi past bij het Vier de Lente bier. Een unieke combinatie, die vanaf deze week ook in de winkels als geschenkset beschikbaar is. ”Het Vier de Lente Bier en de bonbons zijn beschikbaar bij Chocolatier Pierre te Hillegom en Chocolatier Pierre te Haarlem, bij Brouwerij Klein Duimpje in Hillegom, bij de PLUS supermarkt in Hillegom en via de webshop van chocolatier pierre, ook te vinden via www.vierdelente.com.

Vier de Lente Festival werd geboren tijdens het 75-jarig jubileum van Bloemencorso Bollenstreek. Om trots voor het bollenvak te kweken, de corsocultuur dynamisch door te geven en om de bollenstreek in al haar glorie te tonen, verandert het evenement het imago van de oerhollandse tulp van ‘ou(d)bollig’ naar ‘uit je bol’.

Dit jaar vindt Vier de Lente Festival plaats op 14 april a.s. de Veenenburgerlaan 71, om een nog groter publiek te kunnen huisvesten. Het festival is open vanaf 17.00 uur (18+). Overdag vindt er een speciaal onderwijsprogramma plaats voor deelnemende scholen van de TuinBouwBattle, een kwekersprogramma voor basisschoolleerlingen, en leerlingen van het Fioretti College Hillegom. De middelbare scholieren zijn achter de schermen actief betrokken bij het bloemsteken van het festivaldecor en tijdens de festivalactiviteiten.    

ARTIESTEN:
INFORMATIE Naast La Fuente wordt de line-up vervolledigd met Raffie, Cartiez, Jeffrey Parmentier en Emilia Mabel. Hieronder vindt u meer informatie over de artiesten.   La Fuente is een super energieke DJ die ervoor zorgt dat werkelijk niemand stil kan blijven staan. Zijn artiestennaam betekent ‘de bron’, en wij denken dat hij de bron is van aanstekelijk enthousiasme. Met zijn onmiskenbare feel-good-energy gaat het spreekwoordelijke dak er gegarandeerd af, dus laat je meevoeren op zijn opzwepende ritmes!
LINK: https://www.youtube.com/watch?v=7G4fPiJbRO8  

Cartiez was (geheel terecht!) al 3FM-talent en er is een grote kans dat je zijn muziek al kent. Cartiez is geboren in Frankrijk maar zingt Nederlandstalig, op zijn geheel eigen manier. Een combinatie van catchy hiphop met een singer/songwriter dimensie zonder de rauwheid te verliezen. Klinkt als veel? Je moet hem gewoon live meemaken! Bijzonder: eigenlijk treedt Cartiez momenteel niet op, omdat hij met nieuw werk bezig is. Maar voor jullie maakt hij graag een uitzondering!
LINK: https://www.youtube.com/watch?v=ecwPyxv4KBo   

Raffie; doet de naam een belletje rinkelen? Dat klopt! Zijn single (schatje ga je) 'Aan’ scoort goed op Radio 538, en we snappen helemaal waarom. Je hoeft zijn teksten niet eens uit je hoofd te leren om meteen overtuigd te raken, want 'aan-ahaan’ ga je zeker! LINK: https://www.youtube.com/watch?v=84AkgDEPSL0   

Jeffrey Parmentier is een lokale held die een unieke mix van bekende hits in een geheel eigen trompet-sausje giet. Hij sloot vorig jaar Vier de Lente af, en zelfs de hemel ging in vuur en vlam van zijn set. Dit wil je meemaken!
LINK: https://www.instagram.com/p/CjQYpg3IJNv/    

Emilia Mabel is een lokaal talent dat je alleen maar hoeft te zien en te horen om direct te snappen waarom ze zowel dans- als zangles geeft én keihard aan de weg timmert qua artiestencarrière. De geboren Hillegomse is klaar voor de nationale hitlijsten, en dan kun je zeggen dat jij haar eerst hebt ontdekt!
LINK: https://www.youtube.com/watch?v=cvxxHusbyeU 

Vier de Lente Festival is een initiatief van The Good Company en The Good Creators in samenwerking met Kris & Co, Bloemencorso Bollenstreek, Gemeente Hillegom, Economic Board Duin- en Bollenstreek, Greenport Duin- en Bollenstreek, Royal De Ree Holland, Royal Anthos, AW Future Group, MeerBusiness Duin & Bollenstreek, Ondernemend Hillegom, Vier de Lente Jongerenraad, Hulsebosch Tulpenschuur, De Bollenjongens, Klein Duimpje, DOE Reclame, Chocolaterie Pierre  

Meer informatie? Persaanvragen | The Good Creators | Zoe Huitema | zoe@vierdelente.com  Producent | The Good Company | Jorieke Exler | jorieke@thegoodcompany.nu
Vier de Lente Festival
14 April 2023
Veenenburgerlaan 71, Hillegom
Tickets zijn nu beschikbaar via Website: www.vierdelente.com

Vier de Lente IJs & Bonbons en artiesten bekend

Abonneer op onze nieuwsbrief