Bescal zoekt 4 nieuwe leden voor de Raad van Toezicht

Datum : 20-02-2023

4 nieuwe leden (1 voorzitter en 3 leden) voor de Raad van Toezicht van Bescal.
De huidige leden moeten aftreden, omdat hun benoemingstermijnen aflopen.

Hulp gezocht bij vinden geschikte kandidaten
Via de organisaties en verenigingen in de Duin- en Bollenstreek hoopt Bescal in contact te komen met geschikte kandidaten voor de openstaande vacatures. Zij hopen via deze weg net die kandidaat te vinden die zij nog niet kennen of bereiken.  

Betrokken toezichthouders gezocht
Bescal zoekt 4 nieuwe enthousiaste en betrokken leden voor hun Raad van Toezicht. Geïnteresseerden nodigen zij uit om kennis te nemen van de hele vacature en uitgebreide profielschets op : bescal.nl/vacatureraad.

De vacature en solliciteren
Kandidaten kunnen t/m zondag 2 april 2023 solliciteren. De gesprekken vinden plaats in de week van 10 t/m 14 april 2023  
Voor meer informatie of de gouden tip? Neem contact op met Karin Spaans, k.spaans@bescal.nl of 0610590601

Bescal in het kort
Stichting Bescal beheert en verhuurt 5 locaties in Lisse (Floralis, ’t Poelhuys, de Beukenhof, de Greef en De Engelenburcht), die eigendom zijn van de gemeente Lisse. Deze locaties vormen voor inwoners van Lisse en de Duin- en Bollenstreek de plek om elkaar te ontmoeten en activiteiten te ondernemen.   Nog wat cijfers over ons op een rij:
•           128 unieke huurders: zoals verenigingen, scholen, stichtingen en jongerenwerk.
•           220 verschillende activiteiten: vergaderen, ontmoeten, tekenen/schilderen, sporten voor jong en oud, dansen, kaartspelen of genieten van film-/theater- en muziekvoorstellingen.
•           4,5 uit 5,0 als waardering van de gebruikers. Meer weten of vragen?  Wilt u meer weten over Bescal?

Neem eens een kijkje op de website. Andere vragen of heeft u de gouden tip of kandidaat neem dan contact op Karin Spaans via k.spaans@bescal.nl of 0610590601. Namens alle gebruikers en inwoners van Lisse en Duin- en Bollenstreek die elkaar elke week ontmoeten in onze locaties alvast hartelijk dank.   Met vriendelijke groet, Karin Spaans Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag

Bescal zoekt 4 nieuwe leden voor de Raad van Toezicht

Abonneer op onze nieuwsbrief