De Gravin van Holland | mei 2023

Datum : 10-02-2023

Theater Teylingen brengt van 11 mei tot en met 29 mei 2023 het adembenemende verhaal: De Gravin van Holland, het leven van Jacoba van Beieren in theater ’t Onderdak in Sassenheim. Deze voorstelling wordt een pareltje en iets unieks dat je als theaterliefhebber niet mag missen.

De Gravin voor u alleen!
Bent u op zoek naar een geschikt evenement voor meer dan 25 personen? Als bijzonder uitje voor uw personeel? Als event voor uw klanten? Als unieke bijeenkomst met uw opdrachtgevers? Dan bent u bij Theater Teylingen aan het juiste adres! Of u nu interesse hebt in tickets voor een groep
( >25 – 10% korting) of de gehele show voor u alléén (max. 180 pers. – vanaf € 3.500,-), het kan allemaal.

Voor alle ins en outs neem dan contact met ons op contact@theaterteylingen.nl
Het verhaal In een rauwe mannenwereld vol intriges en geweld wordt Jacoba van Beieren vaak voor moeilijke dilemma’s geplaatst. Degenen die zij het meest liefheeft, ontvallen haar in korte tijd op haar 16e. Als enige erfgenaam moet zij een omvangrijke nalatenschap verdedigen. Een spannende periode volgt, met haar oom, de bisschop van Luik, als haar grootste tegenstander. Velen wilden iets van haar, maar ging dat om haar geld of juist haar macht? Ondanks alle tegenslagen vindt zij uiteindelijk toch de liefde. Nog maar 35 jaar oud, sterft zij in de armen van Frank van Borssele. Helaas wordt haar laatste wens niet gehonoreerd.

Data en tickets De voorstelling is van 11 t/m 29 mei te bezoeken. Tickets zijn te koop via degravinvanholland.nl of bel Eventim 0900-1353 (€ 0,60 p/m).

De Gravin van Holland | mei 2023

Abonneer op onze nieuwsbrief