Energieloket voor Bedrijven is de nieuwe naam voor het Ondernemersloket

Datum : 26-01-2023

Het Ondernemersloket van Energieloket Haarlemmermeer heeft een nieuwe naam: Vanuit deze titel gaat het loket een actievere rol spelen in de energietransitie voor bedrijven in Haarlemmermeer en directe omgeving. Het loket heeft een eigen pagina op het Energieloket, waar je informatie kan vinden over energiebesparende maatregelen, acties, subsidies en verplichtingen vanuit de overheid.

Ook staan er bijeenkomsten op de planning, zoals een webinar over subsidies. Daarover snel meer! 

Speciale energie-nieuwsbrief  
Vanuit Energieloket voor Bedrijven versturen zij binnenkort een speciale energie-nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief blijf je als ondernemer op de hoogte van alles wat speelt bij het Energieloket voor Bedrijven.
Meld je hiervoor HIER apart aan. 
NB: De nieuwsbrief bedrijven van NMCX blijft bestaan. Met onder andere informatie over klimaatadaptatie, biodiversiteit, zwerfafval en circulariteit. 

Gratis Energiescan bedrijfspanden  
Via het Energieloket voor bedrijven is het mogelijk gratis een energiescan te laten uitvoeren. Dit wordt gedaan door duurzaamheidspartner Klimaatroute. Klimaatroute brengt kosteloos in kaart welke duurzame maatregelen jouw energiekosten verlagen.Ook adviseren ze over offertes, uitvoering en subsidieaanvragen. Hiermee bespaar je tijd én geld.   Klik HIER voor meer informatie en aanmelden energiescan. 

Energieloket voor Bedrijven is de nieuwe naam voor het Ondernemersloket

Abonneer op onze nieuwsbrief