MeerBusiness in gesprek met Mariska Stutterheim van Travelclub

Datum : 26-01-2023

"Hoi Mariska, hoe gaat het in de reiswereld, gaan de mensen alweer de koffer van zolder halen?
Mariska : "Jazeker, de voorbereidingen zijn weer in volle gang.  Afgelopen week heb ik op de Vakantiebeurs gestaan om iedereen te helpen de juiste richting te vinden in het "oerwoud van ongekende mogelijkheden" genaamd VAKANTIE! . We willen allemaal weer weg en liefst iets speciaals, van de gebaande paden en misschien wel weer eens een verre reis....Europa heeft ook prachtige plekken, je hoeft niet altijd ver te gaan. De reclame van de Staatsloterij werpt zijn vruchten af, iedereen wil naar het Noorden maar ook Costa Rica en omstreken zijn geliefd. Ik krijg hier enorm veel energie van en hoop dit om te kunnen zetten in mooie ervaringen voor iedereen!"

MeerBusiness: "Heb jij nog mooie ideeën voor komende zomer?
Mariska: "Jazeker, in mijn nieuwsbrief kun je waanzinnig mooie vakanties bestuderen. Het jaar is nog maar net begonnen en de mooiste bestemmingen staan alweer op je te wachten! Ontdek de groene en vooral ongerepte natuur van Costa Rica en Maleisië of maak een onvergetelijke safari met privé gids door het bijzondere Botswana. Wil je liever veel zien in een korte tijd? Denk dan eens aan een cruise door Noord-Europa of een stedentrip naar het bruisende New York. Of kijk je verder vooruit en boek je alvast jouw wintervakantie naar het magische Fins Lapland?
Waar jouw volgende droomreis ook naar toe gaat, ik help je graag met het samenstellen van jouw vakantie en geef je persoonlijk reisadvies wanneer het jou uitkomt". 

MeerBusiness: "Gewoon maar een tip, of is het beter om de members van MeerBusiness de nieuwsbrief te laten lezen:
Mariska: Zomaar een tip, ja dat is schieten met hagel. Inderdaad is de nieuwsbrief de betere optie. Kijk eerst maar eens op mijn site, dat kan HIER  Ik garandeer je een prachtige reis. Nou vooruit klein voorbeeld van een mooie reis.     Maleisië, een droombestemming voor natuurliefhebbers     Nog zo’n droombestemming is het prachtige Maleisië. Dit land in het zuidoosten van Azië verwent je met tropische eilanden, het oudste regenwoud ter wereld en felgroene theevelden. Ga letterlijk de hoogte in tijdens een bezoek aan de Petronas Twin Towers in de hoofdstad Kuala Lumpur en beklim de kleurrijke trappen van de Batugrotten. Bewonder vervolgens de eindeloze theeplantages van de Cameron Highlands, trotseer de touwbruggen van het Taman Negara National Park en ga op zoek naar orang-oetans in de jungles van Maleisisch Borneo. Daarna is het tijd om te genieten op de parelwitte stranden van Langkawi of de Perhentian eilanden. Een reis door Maleisië is een aaneenschakelijk van hoogtepunten! Neem snel contact met mij op, ik maak graag een reis voor je om nooit te vergeten". Groeten van jouw persoonlijke Reisadviseur  Mariska Stutterheim

Mariska Stutterheim Reisadviseur uit Sassenheim   mariska.stutterheim@thetravelclub.nl   06 51811379

MeerBusiness in gesprek met Mariska Stutterheim van Travelclub

Abonneer op onze nieuwsbrief