Nieuw MeerBusiness member Sander Kollerie Digitaaleon

Datum : 10-11-2022

Wij geven het woord aan Sander: "Ik ben al van jongs af aan in de ban van computers en alles wat met IT te maken heeft. In het tijdperk waarin ik opgroeide, stond het internet nog in zijn kinderschoenen. Ik heb van dichtbij alle belangrijke ontwikkelingen binnen de informatietechnologie meegemaakt. Dat resulteert in volop ervaring met een divers spectrum aan IT-specialismen en oprichting van mijn bedrijf in 1998 onder de naam UMM. Van hosting tot netwerkbeheer en van softwareontwikkeling tot automatisering: het is in mijn ruim twintig jaar lange loopbaan allemaal al eens langsgekomen.

Afgelopen jaar hebben wij de naam UMM gewijzigd in Digitaaleon: toekomstbestendig automatiseren.  
Het is de missie van Digitaaleon om bedrijven te helpen met hun digitale transformatie. We willen met ons team van 20 specialisten een brug slaan tussen de mens en de techniek. Dit doen door het automatiseren van online marketing, het creëren van websites, dagelijkse processen op kantoor automatiseren, het bouwen van software, bijvoorbeeld (no code, low code of maatwerk bouwen) en inzicht geven met dashboards & rapporten.  

We hebben een brede ervaring met projecten in de zorg, telecom, retail en het vastgoed en recentelijk ook maatindustrie en offshore, maar vinden het altijd leuk en interessant om onze blik te verruimen. Ik ben altijd in voor een goed gesprek en kijk graag met een frisse blik naar jouw uitdagingen. Neem gerust contact met me op als je hulp kunt gebruiken bij jouw digitale transformatie!"

Tot ziens bij een van de leuke MeerBusiness netwerkbijeenkomsten.

Sander Kollerie
Digitaaleon

Nieuw MeerBusiness member Sander Kollerie Digitaaleon

Abonneer op onze nieuwsbrief