Geslaagd miljoenennotaontbijt van Moore MTH en MeerBusiness in Huys Dever

Datum : 21-09-2022

Vanmorgen, woensdag 21 september 2022, de eerste van een tweetal geplande activiteiten van MeerBusiness Duin & Bollenstreek in samenwerking met Moore MTH  uit Noordwijk in het kader van Prinsjesdag 2022:

Allereerst het Miljoenennotaontbijt in ‘t Huys Dever, wederom tijdelijk omgebouwd tot het castle of MeerBusiness. Na het welbekende een croissantje de krentenbol en verse kop koffie of thee nam Rob Thijssen, fiscalist van Moore MTH het gezelschap mee in de belastingplannen van het kabinet voor 2023 en daarna.

Na de presentatie volgde een levendige discussie. Een aantal van de besproken punten nemen we mee op 20 oktober aanstaande, als we een bezoek brengen aan de Tweede Kamer. Benieuwd naar de visie van VVD Tweedekamerlid Hawre Rahimi, die ons dan zal ontvangen en het MKB in zijn portefeuille heeft. Voor vandaag een super geslaagde aftrap van dit politieke tweeluik! Wil je mee naar de Tweede kamer? Natuurlijk hebben members van MeerBusiness voorrang, maar wie weet is eer nog ruimte en stap je in de prachtige bus van Brouwer tours Noordwijk die ons veilig en wel van en naar de nieuwe (tijdelijke) Tweede kamer in Den Haag zal vervoeren

meer weten kijk HIER naar de tips van Moore MTH
bekijk HIER nog meer foto's

Geslaagd miljoenennotaontbijt van Moore MTH en MeerBusiness in Huys Dever

Abonneer op onze nieuwsbrief