Adventskalenders bedrukken

Datum : 30-08-2022

Je wilt een leuk geschenk weggeven aan het eind van het jaar, je wilt opvallen, je wilt je bedrijf of product op een leuke manier presenteren maar hebt ook een beperkt budget. Kijk dan eens bij de adventskalenders, die hebben het namelijk allemaal en nog meer.

Wat is de advent
De adventsperiode gaat al honderden jaren terug. In de christelijke tijd telden de mensen de periode van 1 december tot 24 december ( tot aan kerst) af samen met hun gezin door elke dag een dag af te strepen en er iets lekkers bij te geven. Hieruit is de adventskalender vele jaren jaar geleden ontstaan. De adventskalender is nu een artikel die zowel nationaal als internationaal bekend is en alom gebruikt en gewaardeerd. Als relatiegeschenk heeft de adventskalender vele voordelen.

 

Het grootste voordeel is dat de adventskalender helemaal kan worden bedrukt (aan de buitenzijde) in full colour. Door het grote drukformaat kun je er heel veel informatie op kwijt. Naast een sfeerbeeld van bijvoorbeeld de kerstdagen, kun je ook foto’s van bijvoorbeeld je producten, je medewerkers of bedrijfspand erop laten drukken. Een pakkende kerstwens mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ook de achterzijde van de adventskalender kun je bedrukken. Veel bedrijven en organisaties maken er een heel eigen ontwerp van, helemaal in hun eigen huisstijl en de uitstraling. Mocht je niet over zoveel creativiteit bezitten dan kun je ervoor kiezen een standaard ontwerp uit onze collectie te kiezen en hier je eigen logo en tekst aan toe te laten voegen. In ieder geval kan de adventskalender helemaal naar jullie wensen worden bedrukt. Een ander groot voordeel is de mogelijkheid om de adventskalenders te versturen. De adventskalenders zijn niet zwaar en veel modellen passen door de brievenbus. Dit scheelt natuurlijk enorm in de kosten. Een verzenddoos kun je ook bij ons bestellen. Wij verpakken de adventskalenders dan in de doos en leveren hem zo bij jullie aan. Er hoeft dan nog alleen een label op met adres en een postzegel. Wij werken ook samen met mailing bedrijven die dit voor je kunnen overnemen. Meer weten? Wij staan voor je klaar om je te voorzien van advies en informatie, www.businessgifts4you.nl 

Adventskalenders bedrukken

Abonneer op onze nieuwsbrief