Wisseling van de wacht bij Nederwijnen

Datum : 06-09-2022

Al jarenlang is John Nederstigt een bekend gezicht in de Duin- en Bollenstreek. Eerst als horecaondernemer in Lisse en sinds 2009 met Nederwijnen als wijnimporteur en -groothandel voor de horeca. Onlangs heeft hij de leeftijd van 65 bereikt en nu wil hij samen met zijn vrouw Margareth, die ook werkzaam is binnen Nederwijnen, graag gaan genieten van zijn vrije tijd.

Al geruime tijd had John een prettige samenwerking met Pascal Noordover van Wijnkoperij Van Paesen.
Na de verhuizing naar een gezamenlijke magazijnruimte in januari van dit jaar is dit nog verder versterkt. Het goede nieuws is dan ook dat Nederwijnen sinds kort door Pascal is overgenomen. Hij is bijna afgestudeerd als Vinoloog van de Wijnacademie en begrijpt heel goed dat het leveren van kwaliteitswijnen tegen een zo scherp mogelijke prijs mét een goede service de belangrijkste speerpunten voor Nederwijnen zijn.

John en Margareth hebben er het volste vertrouwen in dat Nederwijnen in de toekomst een goede partner voor de horecabedrijven in de Duin-en Bollenstreek zal blijven. Als dank voor de zeer fijne en jarenlange samenwerking heeft Nederwijnen ter gelegenheid van het afscheid van John een speciale aanbieding voor de leden van MeerBusiness!

Nederwijnen biedt nu een doosje van 6 flessen Monastrell Nydia (rood € 7,68 excl. BTW per fles) of Chardonnay Moscatel (wit € 6,73 excl. BTW per fles) van Bodegas Xenysel uit Jumilla in Spanje aan met 10% korting. Dit zijn wijnen die John destijds voor het eerst zelf importeerde.  Bestel ze eenvoudig door een mailtje met contactgegevens te verzenden naar info@nederwijnen.nl. De wijn wordt gratis bezorgd in de Duin- en Bollenstreek.

De genoemde prijzen zijn incl. 10% korting!

Wisseling van de wacht bij Nederwijnen

Abonneer op onze nieuwsbrief