WIJIJ helpt ondernemers aan gemotiveerde medewerkers

Datum : 20-07-2022

Begin deze zomer is WIJIJ (spreek uit: wij-jij) gestart in Holland Rijnland met haar vernieuwende aanpak voor de arbeidsmarkt.
WIJIJ koppelt mensen en banen op basis van talenten en vaardigheden, waarbij verder wordt gekeken dan uitsluitend diploma’s en werkervaringen. Met deze aanpak is WIJIJ al drie jaar succesvol in andere regio’s, waaronder Gorinchem en Vijfheerenlanden.

Dankzij subsidie van de provincie Zuid-Holland en bijdragen van Holland Rijnland en mboRijnland, is WIJIJ nu ook in de regio Duin & Bollenstreek beschikbaar.   Deze nieuwe manier van werven leidt tot gemotiveerde medewerkers en biedt werkgevers bredere kansen bij het aantrekken van nieuwe mensen. Iedereen die op zoek is naar (ander) werk of weleens verder wil kijken, kan op het WIJIJ-platform een profiel aanmaken waarbij veel aandacht is voor talenten en drijfveren. Persoonlijkheidstesten geven kandidaten inzichten in welk werk bij hen past. Dit profiel wordt gekoppeld aan vacatures en laat zien waar de kansen liggen. Het account-team van WIJIJ brengt de werkgevers in contact met passende kandidaten.   Werkgevers die lid worden van de coöperatie, kunnen al hun vacatures bij WIJIJ indienen. WIJIJ is een coöperatie, opbrengsten komen ten goede aan verdere ontwikkeling. Meer weten of lid worden, kijk op wijij.nl.  

Foto: Onder het motto ‘Word wie je écht bent’ is WIJIJ begin van de zomer een buscampagne in Holland Rijnland gestart

WIJIJ helpt ondernemers aan gemotiveerde medewerkers

Abonneer op onze nieuwsbrief