Meerlanden bestaat dit jaar niet alleen 25 jaar maar

Datum : 19-07-2022

. zij hebben op 27 juli ook 25 miljoen m3 groengas geproduceerd uit GFT en organisch afval van bedrijven en inwoners uit de regio! Reden om een kijkje in de keuken van onze Groene Energiefabriek te nemen. Hoe werkt dit proces waar we zes nuttige producten produceren nu eigenlijk?

Omdat het 'technisch weer' is zochten zij ook een aantal inwoners van de regio op die Meerlanden helpen met het schoon en netjes houden van de omgeving. Door zwerfvuil te prikken tijdens het wandelen of een boomspiegel te adopteren.

Ze zijn benieuwd waarom ze dit nu eigenlijk doen. Net zo nieuwsgierig is Meerlanden hoe die inwoner van Hillegom het lukt om in zijn flat slechts twee zakken restafval per jaar te produceren. Meerlanden bezocht hem met de grondstofcoach Erwin. 

Bekijk hier het journaal

Zeg je zomer, zeg je groei en bloei.
En dat vraagt om een uitgekiend maaibeleid van bermen en slootkanten. En daar zitten nog heel wat keuzes achter... 

Save the date: Festival voor Hernieuwen
Ook in het journaal te zien...we zijn dit jaar jarig en dat vieren we graag. Daarom organiseren we een open dag op ons terrein in Rijsenhout op zaterdag 27 augustus van 11.00 tot 15.30 uur.  In de vorm van een festival. We noemen dit het Festival voor Hernieuwen*. We laten op deze dag niet alleen onze eigen mensen, materieel, processen en activiteiten zien, maar nemen op een interactieve manier bezoekers mee in de wereld achter de inzameling van afval en beheer van openbare ruimte. Want die is mega-interessant al zeggen we het zelf. Daarom nodigen we ook partners uit de branche, innovatieve start-ups in de circulaire economie en leuk en passend entertainment uit om deel te nemen en van deze dag een inspirerend feest te maken. We nodigen inwoners van onze regio, eigen personeel en achterban en relaties uit om dit festival met ons te vieren. Zet 27 augustus alvast in uw agenda!* Hernieuwen staat voor ons voor hergebruiken, vernieuwen, repareren, recyclen en hernieuwbare energie opwekken. Telkens opnieuw. Activititeiten die wij doen onder ons label Meerlanden voor hernieuwen. 

 Meerlanden bestaat dit jaar niet alleen 25 jaar maar

Abonneer op onze nieuwsbrief