Klein Duimpje bier nieuws

Datum : 19-07-2022

Uitbreiding proeflokaal
Momenteel is Klein Duimpje bezig met het aanvragen van een vergunning voor een serre aan het proeflokaal. Nu bouwen we de gang steeds om om daar meer stoelen en tafels neer te kunnen zetten. het is de bedoeling dat de serre naast het proeflokaal komt dan wordt het meer één geheel en veel gezelliger. Zo kunnen wij ook in de koudere maanden meer mensen laten genieten van onze bieren.

Nieuwe geschenkverpakking:
Sinds kort heeft Klein Duimpje een nieuwe geschenkverpakking toegevoegd aan ons assortiment. De geschenkverpakking bestaat uit 4 flessen van 33cl + speciaalbier glas. Het ontwerp is gemaakt door Malou (www.omula.nl) zij heeft ook de andere 2 verpakkingen in een nieuw jasje gestoken zodat alles mooi bij elkaar past. Deze geschenkverpakking is te bestellen bij de afnemers in de winkels en in de Klein Duimpje  webshop of loop even bij ons binnen in ons proeflokaal.


Events Op de planning:
Zaterdag 6 augustus Burgbieren biermarkt
Zaterdag 13 augustus Rijnsburgs bierproef festival
Zondag 28 augustus Biermarkt Sassenheim
Zaterdag 10 september Klein Duimpje BIER & BBQ festival
Zondag 2 oktober Woerdens bockbier festival

KD 25 jaar:
In december bestaat de brouwerij 25 jaar! reden voor een feestje dus.. de plannen liggen al op tafel, houd de website en social media kanalen in de gaten want dit feestje zullen zij niet zomaar voorbij laten gaan. ter ere van het aanstaande  jubileum brouwen zij een feestelijke Brut IPA deze zal rond november beschikbaar komen en natuurlijk van de tap in het proeflokaal. Ze hebben bedacht dat de klanten kunnen meedenken in welke Brut IPA zij uiteindelijk gaan maken. Er zijn 3 proefbrouwsels gemaakt die 1 voor 1 op de tap komen in de komende paar weken. Als je dit bier besteld krijg je er een formulier bij om het bier te waarderen van 1 t/m 5 punten. Het proefbier met de meeste punten gaan zij dan brouwen.

Klein Duimpje bier nieuws

Abonneer op onze nieuwsbrief