Nieuwe partner Faas assurantiën

Datum : 08-07-2022

De nieuwe MeerBusiness partner Faas Assurantiën is een onafhankelijk advieskantoor met een allround service pakket. Zowel voor alle verzekeringen als bancaire oplossingen, voor zowel particuliere- als zakelijke relaties.

Bij Faas Assurantiën zijn vader en zoon Robert er voor jou. Zij zijn een onafhankelijk advieskantoor gespecialiseerd in het bieden van advies op het gebied van verzekeringen en financieringen. Dit aan zowel particulieren als ondernemers. Met een team van vakkundig opgeleide medewerkers adviseren en begeleiden zij hun klanten bij het beheersen van financiële risico’s. Door goed te luisteren naar het verhaal, jouw situatie en jouw wensen, voor nu en in de toekomst, kan Faas assurantiën een eerlijk en professioneel advies geven.
Zij werken samen met verschillende verzekeraars en kredietverstrekkers en bieden zodoende een breed aanbod van producten aan. Dit stelt hen in staat om aan iedere klant maatwerk te bieden met passende oplossingen, goede voorwaarden en concurrerende premies.

De kracht van persoonlijk!
Faas assurantiën gelooft in een persoonlijke benadering waarbij het belang van onze klant altijd voorop staat, ook in geval van schade. Haar adviseurs komen graag in contact met je tijdens een afspraak bij je thuis, op je bedrijf of bij ons op kantoor. Daarnaast maken zij volop gebruik van moderne communicatiemiddelen om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo kun je met ons videobellen, chatten met een van onze medewerkers of maak gebruik van onze handige app. Bij Faas Assurantiën ben je verzekerd van vertrouwde service, zij zijn je graag van dienst!

Nieuwe partner Faas assurantiën

Abonneer op onze nieuwsbrief