Honk en softbalmagazine Fastball geeft flinke aandacht voor Honkbalweek

Datum : 27-06-2022

 

Andre Steensma, uitgever van Nederlands enige Honk- en softbalmagazine besteedde afgelopen week flink wat aandacht aan de Honkbalweek Haarlem die van 8 t/m 15 juli in Haarlem wordt gespeeld. Het is een magazine geworden boordevol unieke en wetenswaardige informatie. MeerBusiness pakt er zomaar wat uit. Gewoon om te laten zien, hoe gezellig en informatief dit blad is. Oh ja en u als MeerBusiness nieuwsbrieflezer kunt in het volgende magazine heel voordelig adverteren.
Hoe ???
Gewoon ff contact opnemen met BOOM! EXPERIENCE Lakenburg 18, 2135 DL Hoofddorp Tel: 023-5622458 E: info@fastballmagazine.nl wedden dat het goed bevalt?

PUBLIEK DÉ HOOFDROLSPELER IN NIEUWE OPZET TOERNOOI 
Wedstrijden van zeven innings, een toernooi dat geen tien maar acht dagen duurt en soms drie duels op één dag. Dat is wat het publiek merkt van de nieuwe wegen die Honkbalweek Haarlem (8 t/m 15 juli) is ingeslagen. Maar achter de schermen gebeurt nog veel meer, vertelt HWH-voorzitter Guus van Dee. Alles is gericht op het organiseren van een aantrekkelijk evenement voor bezoekers en sponsors. Amper twee weken terug waren al drie keer zoveel kaarten in de voorverkoop verkocht als voor de vorige editie in 2018. "Dat ligt voor een deel aan de samenwerking met CM.com, het bedrijf dat ook de digitale ondersteuning van de Dutch Grand Prix F1 verzorgt", vertelt Van Dee, die aan de vooravond staat van zijn eerste toernooi als praeses. "In deze tijd moet je beter weten waar je fans zitten en ze kunnen bereiken. Via nieuwsbrieven en e-mailmarketing hebben we onze trouwe fanbase al kunnen enthousiasmeren.

"Een top-5 evenement"
De populariteit van de sport is dalende in Nederland. Samenwerking met de bond is van wezenlijk belang. Vandaar dat oud-international Berry van Driel namens de KNBSB in het bestuur van de Honkbalweek Haarlem heeft plaats genomen. Dat was tot voor kort ondenkbaar. ""Ondertussen zijn we in Haarlem al jaren een top 5-evenement, maar dat is nog te weinig zichtbaar. Vandaar dat we een social media-campagne zijn gestart voor een wat grotere groep mensen, een groep die niet alleen in sport is geïnteresseerd, maar ook in bijvoorbeeld festivals en food-activiteiten. Op die manier willen we, in samenwerking met studenten van Inholland, ook jongeren bereiken. Want de Honkbalweek is meer dan alleen een reeks honkbalwedstrijden tussen twee teams. Het is een belevenis.
"Innovatief duurzaam"
De Honkbalweek Haarlem is voor het eerst een cashless toernooi, betalen kan uitsluitend met pinpas of Apple Pay. Daarnaast wil het evenement ook innovatief zijn op het gebied van duurzaamheid. "Het afval wordt gescheiden, papier wordt niet of nauwelijks gebruikt. Er zit statiegeld op drinkbekers, het publiek dat met een koelbox op de tribune zit, ruimt zijn eigen rommel op. Verder worden de duels op hoge kwaliteit gestreamd dankzij een unieke samenwerking met 360 graden TV. Die samenwerking is er ook met sportmarketingbureau ByBP, van voormalig hockey-internationals Mirco Pruyser en Billy Bakker. Die weten vanuit eigen ervaring hoe je een sport nog aantrekkelijker kan maken voor het publiek. Bovendien gaan we optimaal gebruik maken van de vele mogelijkheden van het nieuwe scorebord. Het wordt een toptoernooi

Honk en softbalmagazine Fastball geeft flinke aandacht voor Honkbalweek

Abonneer op onze nieuwsbrief