Op zoek naar een leuk geschenk voor uw zomercampagne?

Datum : 08-06-2022

U vindt het zeker in het uitgebreide outdoor assortiment vol met nieuwe items! Ga naar buiten voor een gezellige lunch met vrienden, familie of collega's. Ontspan en geniet van de zomer!   11C Ideas heeft een aantal leuke items op een rijtje gezet, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk!
Heb je zelf een idee?
Geef het aan ons door en zij gaan voor je opzoek!
Team 11C Ideas Barry van Eeden     

Deluxe draagbare barbecue in koffer
Draagbare en veelzijdige barbecue in kofferstijl met verwijderbare kolentray en draaghendel. De barbecue heeft een lichtgewicht en duurzame roestvrijstalen constructie met een zwarte poedercoating en een stevige haaksluiting. Perfect voor die spontane picknicks in de buitenlucht. Vanaf € 45,45 met 1 kleur opdruk. .  

Impact AWARE™ RPET picknickkleed
Deze Impact AWARE™ RPET picknickdeken is heerlijk om lekker op de grond te zitten tijdens een picknick, een wandelpauze of op de camping. Dankzij de waterafstotende coating ben je goed beschermd tegen koude en vochtige grond. Er is een handige riem om hem op te rollen en mee te nemen. De deken is gemaakt met gerecycled polyester. Met AWARE™ tracer die het echte gebruik van gerecyclede materialen valideert. Elke deken bespaart 16 liter water en heeft 27 PET-flessen van 0,5 liter hergebruikt. 2% van de opbrengst van elk verkocht Impact-product wordt gedoneerd aan Water.org. Afmeting 150x130cm. Vanaf € 28,25 met 1 kleur opdruk.  

Impact AWARE™ Urban outdoor koeltas
Als je een op outdoor geïnspireerde koeltas nodig hebt die meer inhoud heeft dan je denkt, dan is dit de koeltas voor jou. Neem een lunchpakket voor twee mee op een wandeling, een picknick in het park of naar het werk. Het is gemakkelijk te dragen en wordt geleverd met een verstelbare schouderriem. De easy access opening zorgt ervoor dat je in één oogopslag je lunch kunt pakken. In de koeltas passen maximaal 12 blikjes. Met AWARE™ tracer die het echte gebruik van gerecyclede materialen valideert. Elke tas bespaart 4,6 liter water en heeft 7,8 0,5L PET-flessen hergebruikt. 2% van de opbrengst van elk verkocht Impact-product wordt gedoneerd aan Water.org. Vanaf € 16,19 met 1 kleur opdruk.  

Bestseller van de maand
De Karl 30" golfparaplu zorgt voor een regenvrij partijtje golf en past perfect in een golftas met clubs. Dankzij het soepel werkende handmechanisme is de paraplu gemakkelijk met de hand te openen. De paraplu is voorzien van een metalen frame en baleinen en afgewerkt met een elegant houten handvat. Bovendien is de paraplu verkrijgbaar in meerdere kleuren en is hij geschikt voor diverse bedrukkingsmogelijkheden.

Product van de maand
Deze beker is gemaakt van gebruikte gerecyclede single-use papieren koffiebekers. Met binnenwand en deksel van PP. 100% lekvrij. Door de isolerende werking blijft je warme drank langer warm en koude drank langer koud. Het deksel is ontworpen met gepatenteerde 360-graden technologie, waarmee je vanuit elke hoek kunt nippen. De koffiebeker kun je met één hand en één klik openen en sluiten. Ideaal voor onderweg.
Food Safe, BPA-vrij en Melaminevrij. 100% recyclebaar. Inhoud 340 ml. Made in the UK. Kijk hier voor alle opties.   Strandstoelen met volledige full colour bedrukking!    
 

Op zoek naar een leuk geschenk voor uw zomercampagne?

Abonneer op onze nieuwsbrief