Present Bollenstreek weer van start met Zomerpakketten actie

Datum : 27-05-2022

nu ook in Katwijk!
Hoewel het nu nog ver weg lijkt, bereidt Present Bollenstreek zich alweer voor op de zomervakantie. Vanwege het grote succes van vorig jaar wil zij ook dit jaar weer Zomerpakketten mogelijk maken voor gezinnen of alleenstaanden die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit jaar voor de eerste keer ook in Katwijk! Daarom zijn zij nu op zoek naar mensen die zo’n pakket voor een ander gezin willen samenstellen. Helpt u mee?

Wat kunt u doen?
U kunt samen met anderen (bijv. uw gezin, familie, vrienden, kerkgenoten, collega’s of medesporters) een pakket op maat samenstellen en langsbrengen bij een door Present geselecteerd gezin.  

Hoe ziet een zomerpakket eruit?
Present Bollenstreek geeft aan dat een pakket een waarde van minimaal €25.- tot maximaal €50,- mag hebben. U kunt zelf aangeven hoeveel u hieraan met elkaar wilt besteden. De ontvangers van deze pakketten worden bij Present aangemeld door maatschappelijke organisaties. Zij kennen de families en weten precies wie er geholpen zouden zijn met een Zomerpakket. Doordat Present Bollenstreek hen ook vraagt naar hobby’s, leeftijden en interesses van de gezinsleden, kunt u echt een pakket op maat samenstellen. Denk aan buitenspeelgoed voor de kinderen, tijdschriften voor de ouders of alleenstaanden, bonnen voor zwembad of speeltuin, etc. Daar zijn deze gezinnen echt superblij mee!

Contact Mensen die zich aanmelden worden 1-op-1 gekoppeld aan een ontvangend gezin of alleenstaande, indien mogelijk uit dezelfde woonplaats en met een enigszins gelijke gezinssamenstelling. Dat doen we bewust, want het is natuurlijk het allermooist als er bij de eventuele overhandiging van het pakket even écht contact wordt gelegd. Want dat is de uiteindelijke doelstelling van Present: om een brug te slaan tussen mensen die hulp kunnen geven en mensen die deze hulp ontvangen. Een Zomerpakket is een heel laagdrempelige manier om dat te kunnen bereiken. Iedereen kan meedoen met deze actie en een ander gezin blij maken met zo’n cadeau. Meer info en aanmelden via www.presentbollenstreek.nl (of HIER). Aanmelden kan tot 12 juni.  

Present Bollenstreek weer van start met Zomerpakketten actie

Abonneer op onze nieuwsbrief