11 C Ideas heeft zomerse ideeën voor jou

Datum : 17-05-2022

11CIdeas heeft veel leuke nieuwe geschenken in het assortiment voor het outdoor seizoen; de juiste producten voor jouw zomercampagne zitten er vast tussen! Ga lekker naar buiten en speel onze buitenspellen.

Dan kom je even los van het drukke leven en het zal de gezondheid een boost geven!  Water, we kunnen niet zonder! Maar waar we wel zonder kunnen is single-use plastic flesjes water. Met een paar slokken is het water op en gooien we het flesje argeloos weg, bij voorkeur in ieder geval nog in een prullenbak. Dat kan anders dachten ze bij Join the Pipe. Ze bedachten een eerlijkere manier om drinkwater wereldwijd te verdelen én plastic soup bij de bron aan te pakken. Dit is een relatiegeschenk of give-away met een purpose!

Hoe vaak ben je niet op een congres en ligt er op je stoel een flesje drinkwater? Hartstikke lekker, maar benut de kans om het nuttige met het aangename te verenigen en vervang die Spa-nnende flesjes voortaan door Join the Pipe-waterflessen. De flessen zien er niet alleen enorm hip uit; ze zijn BPA vrij, vaatwasser bestendig (bijna allemaal), gemaakt van suikerriet en je kunt ze bedrukken met een logo of tekst. En ze zijn
– indien gewenst
– voorgevuld met lokaal gebotteld (gefilterd) kraanwater.
Daarnaast worden er met de verkoop van deze herbruikbare waterflessen schoon drinkwater en plastic opruim projecten in Azië en Afrika gefinancierd. Join the Pipe is dus niet alleen dorstlessend en gezond, maar een duurzaam alternatief voor de bekende flesjes water. Dat drinkt toch een stuk prettiger! Naast een toepasselijke attentie op een zakelijk congres misstaat de fles uiteraard ook niet op een festival. Zo wordt het drinken van kraanwater in een herbruikbare fles al jaren gepromoot op, en in samenwerking met, De Parade. Het levert een duurzaam aandenken (want speciale Parade-fles), bewuste bezoekers én een schoon terrein op!

Ook nieuw bij ons zijn deze Earth Water waterpakjes. Een duurzaam alternatief voor de rPET flesjes zijn deze kartonnen waterpakjes die voor 88% uit plantaardig materiaal bestaan. Verwen uw klanten en relaties met kartonnen waterpakjes, bedrukt met uw logo. Mocht ik je kunnen helpen met een zomerpakket, bedrukte goodies voor een beursdeelname of jullie eigen met logo bedrukte Join the Pipe drinkflessen dan kom ik graag in contact!

Team 11C IdeasBarry van Eeden  

11 C Ideas heeft zomerse ideeën voor jou

Abonneer op onze nieuwsbrief