Nieuwe innovatieve mobiliteitsoplossingen bekijken?

Datum : 13-05-2022

 

MeerBusiness lezers worden uitgenodigd voor een evenement in Noordwijk.  
Zeeuw & Zeeuw Noordwijk heeft introductiedagen van New Mobility, het merk waarmee zij alle voertuigen vertegenwoordigen van mij LMe Mobility.

Nieuwe innovatieve mobiliteitsoplossingen en Karin van den Berg is super trots dat de lancering in de Bollenstreek is, de regio waar zij haar ondernemerschap met Marketing Creator is gestart.

Donderdag 19 mei is er een speciale businessavond met een aantal mooie gastsprekers.  
Meer informatie:   https://www.zeeuwenzeeuw.nl/new-mobility/introductiedagen/

uit; BUSINESS OP WIELEN
Introductiedagen bij Zeeuw & Zeeuw New Mobility.
Tijdens de New Mobility introductiedagen van 19 en 20 mei aanstaande neemt Zeeuw & Zeeuw u graag mee in de wereld van morgen en de veranderende regelgeving en nieuwe manieren van last-mile distributie. Maak kennis met elektrische scooters, Scoobics, Citkars en overige producten van LMe Mobility. Onder het genot van een hapje en een drankje informeert Zeeuw & Zeeuw u graag over alles wat deze scooters te bieden hebben. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een proefrit te maken op één van de elektrische scooters, Scoobics, Citkars.

Zo ervaart u zelf alle gemakken van het rijden met de New Mobilty producten van Zeeuw & Zeeuw.

Speciale Business Avond
BUSINESSAVOND – 19 mei
Tijdens deze gezellige avond komt u alles te weten over wat last-mile mobility kan betekenen voor uw bedrijf! Naast interessante gastsprekers is er de mogelijkheid om proef te rijden met scooters, Scoobics en Citkars. Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom.

Programma
19:00 Inloop met een hapje en een drankje
19:00 – 19:30 Proefrijden
19:45 Start presentaties Aart Draijer Vestigingsmanager Rick van Rijthoven Eigenaar World of E-mobility Natasja van der Spek Directie-Blue-Hub duurzame stadslogistiek Haarlem en Zandvoort Job Kluis Adviseur duurzaamheid en klimaat en klimaat adaptie van gemeente Noordwijk
Karin van den Berg-Hulshoff Directeur LME Mobility wonen- werken en leven
21:30 Afsluiting

Wilt u de Business Avond graag bijwonen? Uiteraard kosteloos. Geef u dan op via deze link

 Programma
DONDERDAG 19 MEI
10:00 – 17:30 Proefrijden particulieren
19:00 – 21:30 Businessavond (Informatie: zie bovenstaand blok. Graag even aanmelden)

VRIJDAG 20 MEI
10:00 – 17:30 Proefrijden particulieren
LOCATIE Zeeuw & Zeeuw Renault Noordwijk Keyserswey 752201 CX Noordwijk ?071 – 364 05 40

Over Zeeuw & Zeeuw New MobilityElektrische Last mile oplossingen voor personen en goederen. Zeeuw & Zeeuw New Mobility helpt u graag met uw last-mile mobiliteitsvraagstukken. Of het nu gaat om het vervoer van personen of goederen, Zeeuw & Zeeuw heeft de oplossing. Zij leveren diverse volledig elektrische voertuigen, van scooter tot grote bestelbus, maar kunnen ook voorzien in laadoplossingen en onderhoud.

Nieuwe innovatieve mobiliteitsoplossingen bekijken?

Abonneer op onze nieuwsbrief