zaterdag 21 mei gala-veiling van Adest Musica en MeerBusiness nodigt 10 gasten uit

Datum : 09-05-2022

Na 2 jaar Corona en vele mogelijke data later is het eindelijk tijd om de eerste gala-veiling van Adest Musica te organiseren.
De gala-veiling vindt plaats op zaterdag 21 mei 2022 en wordt dicht bij huis gehouden in de grote theaterzaal van theater ’t Onderdak  en start om 20.00 uur.

Het volledige bedrag dat wordt opgebracht met de gala-veiling komt uiteraard ten goed aan de nieuwe uniformen van de Drum- en Showband. Hieronder de nodige informatie over de gala-veiling. GALA-VEILING

Adest Musica wil u van harte uitnodigen voor deze veilingavond en zien u graag verschijnen!

Wilt u via sponsoring@adestmusica.nl doorgeven of u aanwezig bent die avond en met hoeveel personen?

Zij maken namelijk een lijst met speciaal genodigden voor deze avond. Als u aanwezig bent, krijgt u naast kosteloze entree ook 2 drankjes p.p. en één gratis veiling lot p.p. Op https://www.adestmusica.nl/shop/gala-veilingavond/ is alle informatie te vinden rondom de gala-veiling.

Van programma tot veilingkavels en van artiesten tot loterijprijzen. Deze website houden we up-to-date en levend, dus kom hier vooral regelmatig eens terug.

SPECIAL SUPRISE PARTY
Voorafgaand aan de gala-avond organiseren we ook een Special Surprise Party. Dit betreft een inspirerend netwerk event, een luxe walking diner en dit alles onder het genot van enkele drankjes. U wordt per luxe touringcar opgehaald bij theater ‘t onderdak en ook vlak voor de start van de veiling weer netjes afgezet bij theater ’t onderdak zodat u niets van de gala-veilingavond hoeft te missen. Hieronder de tijden voor dit speciale evenement:
·         16.45; Vertrek vanaf theater ‘t Onderdak per luxe touringcar naar een geheime locatie
·         17.00 – 20.00 uur; Special Surprise Party en terugkeer theater ‘t Onderdak
·         20.00 – 01.00 uur; Gala-veiling

De kosten voor 2 personen bedragen € 250,= waarvan ook deze opbrengst uiteraard volledig gaat naar de uniformen van Drum- en Showband Adest Musica. Wilt u hieraan deelnemen, geef dit ons dan asap door via sponsoring@adestmusica.nl.

Ook als u zich al had opgegeven voor een eerdere datum, horen we graag of u alsnog aanwezig bent. Wij horen dus graag;
-          Of u aanwezig bent op de gala-veiling en het aantal personen
-          Of u deelneemt aan de Special Surprise Party en het aantal personen
Met muzikale groet, Wouter Burgmeijer Namens de Sponsorcommissie Adest Musica      

zaterdag 21 mei gala-veiling van Adest Musica en MeerBusiness nodigt 10 gasten uit

Abonneer op onze nieuwsbrief