EBDB: Regio-overstijgende kracht Duin- en Bollenstreek

Datum : 22-04-2022

De Economic Board heeft afgelopen jaren, samen met de overheid, het bedrijfsleven en diverse kennisinstellingen een solide basis gelegd voor de versterking van de regionale economie. Op naar de vervolgstappen! In de 4Pager ‘Duin en Bollenstreek 2030’ leest u de EBDB toekomstvisie op de economie en brede welvaart in de regio.

Duin- en Bollenstreek 2030:
Concurrentiekracht Nederland en (economische) transities en hoe we de kracht en potentie van de Duin- en Bollenstreek hiervoor in gaan zetten

De Duin- en Bollenstreek herbergt een economische kracht en potentie die een belangrijke bijdrage kan leveren aan de Nederlandse economie en concurrentiekracht. Op het vlak van de bloemen- en bolleneconomie, innovatieve kenniseconomie en toerisme is de Duin- en Bollenstreek van regio-overstijgend belang. Het bloemen- en bollencluster (productie, kennis, innovatie, handel) is uniek en voorname speler in een internationale markt. De potentie van Flower Science, Space Campus en Unmanned Valley is veelbelovend in een steeds kennisintensievere samenleving. En, het unieke open landschap van bollenvelden, duinen en strand kent een grote, internationale aantrekkingskracht op toeristen.

lees hierde 4 pages verder 

EBDB: Regio-overstijgende kracht Duin- en Bollenstreek

Abonneer op onze nieuwsbrief