Vrolijke bezoekers in Keukenhof

Datum : 24-03-2022

Een zonnige dag en alleen maar stralende gezichten. Keukenhof verwelkomde vandaag eindelijk de eerste bezoekers. Al om half 8 stonden enthousiaste mensen voor de toegangspoort van het bloemenpark: klaar voor een wandeling tussen de bloemen.

Dankzij het warme weer in maart staat het park al mooi in bloei. Er bloeien krokussen, de eerste narcissen en de vroege tulpen. Ook de bloembollenvelden rondom Keukenhof laten steeds meer kleur zien. “We hebben hier drie jaar naar uitgekeken”, gaven de eerste bezoekers aan. Sommigen van hen komen vaker in het seizoen. Zij hebben een Lentepas gekocht die dagelijks toegang geeft tot het kleurrijke park. Voor anderen is dit de eerste keer dat zij Keukenhof bezoeken. Maar één ding hebben ze gemeen: ze genieten van de prachtige bloemen op een zonnige dag.

Boemenshows in Keukenhof
Niet alleen buiten, maar ook binnen laat Keukenhof bloemen en bloeiende planten zien. In het Oranje Nassau paviljoen is iedere week een andere bloemenshow te zien. Deze week staan er hyacinten en tulpen in een kleurrijk decor. In het Willem-Alexander paviljoen bloeien 500 soorten tulpen. In het Beatrix paviljoen kunnen bezoekers genieten van duizenden orchideeën en anthuriums.

Keukenhof is in 2022 geopend van 24 maart tot en met 15 mei.

Vrolijke bezoekers in Keukenhof

Abonneer op onze nieuwsbrief