Nieuwe partner Energy 2030, Rainier Stolk

Datum : 30-01-2022

Soms gebeuren er dingen in het leven die je aan het denken zetten. De wereld verandert, je wordt ouder en je vraagt jezelf af: wat vind ik leuk, waar word ik blij van en wat daagt mij uit? Zo kwam ik tot de conclusie dat na 11 jaar Nutsbedrijf Haarlemmermeer, 9 jaar RWE en tenslotte 11 jaar Essent, mijn ambities nu elders liggen.

Na ruim 30 jaar carrière bij eigenlijk één bedrijf en haar opvolgers, heb ik in december afscheid genomen en ben ik nu klaar voor mijn nieuwe uitdaging: mijn expertise als onafhankelijk energieadviseur inzetten bij vraagstukken op het gebied van energie.

Mijn bedrijf “Energy 2030” is sinds 3 januari 2022 een feit! Vanaf heden is alle expertise en het enorme externe netwerk dat ik heb opgebouwd niet langer exclusief voor één bedrijf. Als freelancer ben ik vanuit Energy 2030 beschikbaar voor Interim Management & Energy Consultancy. Denk hierbij aan: Interim management bij energiebedrijven en netwerkbedrijven, advies bij energie gerelateerde vraagstukken, support implementatie wetgeving en codes, vertegenwoordiging in branche verenigingen,  proces management, Mentorschap en trainingen.

Neem gerust contact op om een keer van gedachte te wisselen.  Ik denk graag mee vanuit mijn specialistische kennis en schat aan ervaring Contact: rainier@energy2030.nl, +31 (0)6-24631941.

Nieuwe partner Energy 2030, Rainier Stolk

Abonneer op onze nieuwsbrief