training time management

Datum : 13-01-2022

time management training. Meer weten kijk    https://www.heteffectievewerken.nl/

Meer tijd binnen dezelfde uren 
Vaak heb je als b2b-bedrijf te maken met strenge deadlines. Hierbij is het dus niet wenselijk dat je vertraging oploopt omdat je planning niet in orde is. Daarnaast kom je als bedrijf professioneler over als je alles netjes op orde hebt. Je zult zien dat samenwerken met andere bedrijven hierdoor een stuk prettiger is. Heb je hier nog moeite mee, maar ben je geïnteresseerd in dit onderwerp? Dan is het wellicht een idee om een training time management te volgen. 

Ontdek hoe jij het beste kunt plannen
Een time management training kan veel positieve effecten hebben op jouw bedrijf. Je kunt ervoor kiezen om jouw hele team te voorzien van zo’n training. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om alleen zelf mee te doen aan een training. Dit kan door bij een groep aan te sluiten, maar als je het fijner vind om een-op-een het gesprek aan te gaan dan kan dit. Als je bijvoorbeeld de focus puur gericht wil hebben op jezelf, dan is zo’n een-op-een gesprek een goed idee. Het voordeel van een groep is dat je van elkaar kunt leren. Je ziet namelijk vaak dat mensen overeenkomsten hebben. Het kan helpen om te zien dat meer mensen met hetzelfde probleem te maken hebben. 
training time management -   meer weten kijk op https://www.heteffectievewerken.nl/

Houd tijd over voor andere dingen
Na zo’n training is het natuurlijk zaak om dit vol te houden. Met een goede planning zorg je er namelijk voor dat je meer tijd overhoudt voor andere dingen. Een taak wat je normaal in een uur doet, kun je door een strakke planning vaak af hebben binnen de helft van de tijd. Zo houd je meer tijd over voor de volgende taak en maak je goed gebruik van je tijd. Doordat je sneller en effectiever te werk gaat, zul je merken dat dit rust geeft. Maar niet alleen een strakke planning zorgt voor rust. 

Zorg ook voor ontspanning
Sport is ook zeker iets waar je in je planning tijd voor moet maken. Sporten vraagt veel van je uithoudingsvermogen. Je denkt dus wellicht dat dit alleen maar zorgt voor vermoeidheid. Niets is minder waar. Het zorgt er namelijk voor dat je lichaam ontspannen wordt. Je kunt met sporten even al je zorgen vergeten en alles eruit sporten. Dit zorgt er dan weer voor dat je met een frisse blik je volgende werkdag begint. Of het nu een kort rondje hardlopen is voordat je aan je werkdag begint of juist een hele work-out aan het einde van de dag. Het werkt allebei. 

training time management

Abonneer op onze nieuwsbrief