Expert Hillegom nieuw member MeerBusiness

Datum : 28-09-2021

Niet kletsen maar doen, is het motto van eigenaar Rob Bedijn van Expert Hillegom. Al 20 jaar is hij de eigenaar van deze fraaie winkel en showroom en nu dus ook member van MeerBusiness.

Bij Expert Hillegom geven zij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Zij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, zij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

De witgoedspecialist in Hillegom en eigenlijk de gehele Bollenstreek
Wilt u een nieuwe wasmachine, wasdroger, koelkast, vriezer of vaatwasser kopen? Voor de aanschaf van en advies of vragen over nieuwe witgoedapparatuur bent u bij Expert Hillegom aan het juiste adres! In de winkel vindt u apparaten van alle bekende witgoedmerken zoals Miele, AEG, Bosch en Liebherr. U heeft de keuze uit diverse formaten en modellen zodat u altijd vindt wat u zoekt. En ook voor inbouwapparaten en de installatie daarvan kunt u natuurlijk bij Expert Hillegom terecht.

Expert in multimedia
Een nieuwe smartphone, snellere laptop of een tablet voor de kinderen kopen? Bij Expert Hillegom vindt u een breed assortiment aan multimedia-apparaten van alle topmerken. Houd bijvoorbeeld de nieuwste Samsung smartphones en tablets vast en test alle nieuwe functies, of bekijk laptops en Chromebooks van merken zoals Acer, Asus, HP en Lenovo. Wilt u direct met uw nieuwe laptop aan de slag? Expert kan uw nieuwe apparaat direct gebruiksklaar maken. Bekijk de Internetpagina voor meer informatie!

Expert Hillegom
Meerstraat 12 B,
2181 BR Hillegom 

Expert Hillegom nieuw member MeerBusiness

Abonneer op onze nieuwsbrief