Rabobankkantoor aan de Wilhelminalaan in Hillegom sluit deuren

Datum : 17-09-2021

Zoals in het voorjaar al bekend gemaakt sluit het Rabobankkantoor aan de Wilhelminalaan in Hillegom dit jaar haar deuren. Inmiddels is bekend dat klanten tot en met vrijdag 29 oktober 2021 in Hillegom terecht kunnen.

Vanaf maandag 1 november 2021 kunnen zij voor dagelijkse bankzaken en advies terecht in het kantoor aan de Kanaalstraat 62 in Lisse. Rabobank in de Bollenstreek  Steeds meer klanten regelen hun bankzaken online wanneer het hen uitkomt, dit kan 24 uur per dag. Daardoor is het bezoek aan onze kantoren sterk teruggelopen. Door de coronacrisis is deze ontwikkeling verder versneld. Daarom is besloten het kantoor in Hillegom aan de Wilhelminalaan 3 per 1 november aanstaande te sluiten.

De vestiging van Rabobank in Lisse is afgelopen periode door de coronacrisis tijdelijk gesloten geweest, maar heropent per 1 november de deuren voor dagelijkse bankzaken en advies. Zo blijft Rabobank bereikbaar in de Bollenstreek. En ontmoet haar klanten graag online, via een contactpunt of bij de klant thuis. Extra ondersteuning voor senioren en klanten met een lichamelijke beperking Als coöperatieve bank biedt Rabobank extra ondersteuning aan klanten die niet in staat zijn online te bankieren of één van onze kantoren te bezoeken. Zij kunnen gebruikmaken van onder andere de Mobiele Bankservice. Een mobiele medewerker bezoekt de klant die hier gebruik van maakt in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving en biedt praktische hulp. De Mobiele Bankservice is voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, een ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking.

De medewerker helpt klanten bij het regelen van een volmacht, het wijzigen van een betaalpakket of geeft uitleg over het online regelen van bankzaken. Meer informatie hierover staat in de Dichtbij Bankieren Brochure op Rabobank.nl/bollenstreek.

De Mobiele Bankservice is vanaf 4 oktober 2021 beschikbaar. Geldmaat De geld- en stortautomaten van de Rabobank, ING en ABN AMRO maken plaats voor de (gele) automaten van Geldmaat. Hierdoor zijn er binnenkort geen automaten meer binnen in onze kantoren aanwezig. De locaties en openingstijden van de automaten van Geldmaat vindt u op www.locatiewijzer.geldmaat.nl. Meer informatie over alternatieve kantoren waar klanten voor dagelijkse bankzaken terecht kunnen staat op Rabobank.nl/bollenstreek. 

Rabobankkantoor aan de Wilhelminalaan in Hillegom sluit deuren

Abonneer op onze nieuwsbrief