PLUS Tolenaar nu ook online wijnshop

Datum : 17-09-2021

De mogelijkheden bij PLUS Tolenaar worden steeds uitgebreider. Bij PLUS Tolenaar 
Belegde broodjes van topkwaliteit en heerlijke kant en klare diners zijn al beschikbaar. Helemaal goed bij een avond doorwerken. Maar nu ook een heerlijke online wijnshop. Voor 11 uur besteld dezelfde dag verzonden. gratis bezorgd vanaf € 50,-- en bestellen kan al per fles. Neem HIER een kijkje in de digitale winkel

Dé supermarkt van Hillegom gelegen in de wijk Elsbroek. Gerund door Serdar en Daphne Tolenaar, een jong en enthousiast ondernemerspaar. Samen met hun top team maken ze het winkelen als een fijne belevenis.
De supermarkt
De winkel is de ontmoetingsplaats van de wijk, waar men tijdens het boodschappen doen een praatje met elkaar maakt. De koffie staat altijd klaar en de krant is beschikbaar.
Online boodschappen
Via onze website kunt u online uw boodschappen bestellen. Met de button “maak uw boodschappen goedkoper” bent u echt voordelig uit.
Bezorgservice
Tegen geringe kosten bezorgen wij uw boodschappen, online besteld of zelf verzameld, thuis.
Verantwoord
Verantwoord betekent voor PLUS dat we stil staan bij alles wat we doen, dus nemen we het voortouw als verantwoorde supermarkt. Gezondheid is één van onze speerpunten. We streven naar een kwalitatief goed en veilig assortiment met, waar mogelijk, toegevoegde waarde op het gebied van eerlijke handel, duurzame productie en dierenwelzijn.

 

PLUS Tolenaar nu ook online wijnshop

Abonneer op onze nieuwsbrief