Elk bedrijf verdient de beste vloer, dus Kroon Parket

Datum : 24-07-2021

Een goede basis is een goed begin. Dat geldt voor de start van elke onderneming. En als je aan een goede basis  denkt mag je een vloer nooit vergeten. Kroon Parket is het adres, waar u terecht kunt voor allerlei soorten vloeren voor ieder budget. De ervaren adviseurs geven u zorgvuldig en goed advies . U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een mooie strakke laminaat vloer. De trend  op dit moment is de uiterst stille PVC vloer, ideaal voor vloerverwarming. Waar Kroon Parket bekend om staat is uiteraard de houten vloer, van strook tot traditioneel. Elke vloer is mogelijk en dit maakt Kroon Parket Uniek in de Duin & Bollenstreek en Haarlemmermeer. U bent van harte welkom in een de vestigingen. 
In de winkels in Sassenheim en Hillegom, presenteren zij in totaal op ca. 300 m2 vloeroppervlak. Ruim 200 verschillende vloeren op grote panelen en overzichtelijke wijze. Kroon Parket heeft ruim 100 verschillende houten vloeren variërend van rechte delen van 22 tot 30 cm. breed, visgraten van 6 tot 19 cm. breed, Hongaarse punten, verouderde delen en traditioneel parket. Daarnaast hebben zij ruim 100 verschillende PVC vloeren in klik en dryback, rechte delen, visgraat en Hongaarse punt. Ook hebben zij houten vloeren van 15 tot 19 cm. breed en laminaat vloeren. Maar natuurlijk ook voor Milieu vriendelijke vloeren als Bamboo en Kurk bent u bij Kroon Parket aan het juiste adres. Advies nodig ter plekke op uw bedrijf. Geen punt, Bel met Martin Zethof (link met Contact – vloeren I parket I pvc I laminaat I kroon parket) in Hillegom , Anja Muller en Anne Van Ooijen in Sassenheim  of Nieuw-Vennep en Kroon Parket zorgt voor een passend advies. Overigens niet allen uw bedrijf Kroon Parket staat vanzelfsprekend ook klaar voor uw thuisbasis. Gewoon als het goed moet zijn, kun je niet om Kroon Parket heen.

Kroon Parket is uw speciaalzaak voor duurzame vloeren. Met maar liefst 22 jaar ervaring in traditioneel parket en lamelparket tot laminaat. Zo u wilt met vloerverwarming en dat alles omringd met zekerheden. Wat maakt Kroon Parket zo uniek? Het is natuurlijk niet alleen de combinatie van een solide prijs- en kwaliteitsgarantie met een uitgebreide collectie parket, vloerdelen en laminaat. De aan de Hoofdstraat in Hillegom, de Teijlingerlaan in Sassenheim en de Lucas Bolsstraat in Nieuw Vennep heeft vooral naam gemaakt met ambachtelijk vakwerk tegen vriendelijke prijzen. Zo renoveren wij bestaande vloeren, leggen de vloer van uw keuze en produceren zelfs uw eigen ontwerp. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in vloerverwarming.  

Elk bedrijf verdient de beste vloer, dus Kroon Parket

Abonneer op onze nieuwsbrief