E-scooterverhuur Bollenstreek nieuw member MeerBusiness

Datum : 19-07-2021

Een E-scooter huren is dé ultieme manier om de Bollenstreek en zijn charme te ontdekken. Bij Barry van Dam van E-scooterverhuur Bollenstreek in Hillegom huur je elektrische scooters voor een dag waarmee je de vrijheid hebt om een route naar keuze af te leggen. Een geweldige manier om eens een ander afdelings- of bedrijfsuitje te regelen. Én succes natuurlijk verzekerd. Op dit moment kun je maximaal 26 E-scooters reserveren. Maar creatief als E-scooterverhuur Bollenstreek is. Meer voertuigen zijn natuurlijk altijd mogelijk. MeerBusiness zal u binnenkort zeker een keer uitnodigen om op een alternatieve wijze een netwerkbijeenkomst mee te maken. Kun je niet wachten? Geen probleem. Klik HIER en je kunt direct reserveren.

E-scooterverhuur Bollenstreek beschikt over 1- en 2- persoons e-scooters en e-scooters die zijn voorzien van een rdw-gekeurd kinderzitje. Om kinderen op een veilige manier te vervoeren, is een kinderzitje onder de 8 jaar in Nederland verplicht . De 1 persoons e-scooter is voorzien van een 20 amp lithium-ion accu waarmee een afstand van max 40 km gereden kan worden. De e-scooter gaat max 30 kmh dus een helm is niet nodig.
De 2 persoons e-scooters zijn voorzien van 2 accu’s waardoor er een grotere afstand gereden kan worden. ( rond de 100 km ).

Kortom een heerlijk dagje toeren, maak het mee, bijvoorbeeld langs de reuzenbollen van de Gildemeesters van de Bollenstreek.

foto AC Media Annemiek Cornelissen; vlnr Barry van Dam Frans van der Riet

 

E-scooterverhuur Bollenstreek nieuw member MeerBusiness

Abonneer op onze nieuwsbrief