Steun deze zomer Movement on the Ground

Datum : 21-06-2021

Samen met 9 gemotiveerde studenten ga ik, Suzan Brouwers directeur de Kleine consultant,  aankomende zomer vrijwilligerswerk doen op Lesbos voor de stichting Movement On The Ground. Movement on the Ground zet zich in voor het leefbaar en zelfvoorzienend maken van vluchtelingenkampen (campussen) waarin de vluchtelingen zelf het voortouw nemen in het creëren van deze omgeving.

Namens De Kleine Consultant, een non-profit strategieconsultancy gerund door studenten, gaan we een strategisch project uitvoeren voor deze organisatie. De Kleine Consultants staat volledig achter de missie van Movement on the Ground en gaan er hard voor werken om hen verder te helpen. Dit willen zij doen door impact te maken op de lange termijn door verbeteringen aan te dragen voor een schaalbare en toekomstbestendige supply chain van non-food items (denk hierbij aan hygiënische middelen, kleding tegen de aankomende hitte, medicijnen, etc.).

Daarnaast brengen we ook directe impact door ter plaatse in de campussen werkzaamheden te verrichten. Graag zouden zij donaties willen inzamelen voor het realiseren van het project en het vervullen van de missie van Movement on the Ground. Zij kunnen met zekerheid stellen dat de Kleine Consultant haar uiterste best gaat doen om het iedere euro waard te gaan maken.

Via de volgende link kan er middels een fundraiser geld gedoneerd worden en staat er verdere informatie beschreven. Alle hulp is zeer welkom. Alvast heel veel dank! https://movement-on-the-ground.kentaa.com/team/dkc-for-movement-on-the-ground

Steun deze zomer Movement on the Ground

Abonneer op onze nieuwsbrief