Doe mee met de MeerBusiness EK voetbal toto

Datum : 09-06-2021

Met je bedrijf, de afdeling of hele familie. Doe jij mee met de MeerBusiness EK voetbaltoto. Het is gratis én je kunt er leuke prijzen mee winnen.

De spelregels van deze EK toto houden wij extreem simpel..

Een leuk en simpele toto. Gewoon de toto helemaal invullen en klaar. Nou ja opsturen naar db@meerbusiness.nl Nog meer regels? Nee  we houden het simpel.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en mochten er geschillen zijn, dan leggen wij dat voor aan mr Peter Steenbergen advocaat met verstand van zaken  en of Andy Houtkamp sterverslaggever NOS Langs de Lijn.

Doe je mee als bedrijf/afdeling/familie dan houden wij voor je bedrijf (maximaal 25 personen) de stand bij. Dus maak het EK gezellig en download (kan niet meer) het wedstrijdformulier. 

Wat kun je winnen? Nou in ieder geval 3 x 1 kookboek van de Bollenstreek, maar MeerBusiness nieuwsbrief lezers mogen prijzen beschikbaar stellen en dan maken wij van MeerBusiness natuurlijk reclame voor de bedrijven. Wat? Een sushi pakket, een diner, een kilokaas, golfballen of noem maar op. Jij mag het zeggen! Alle prijzen zijn leuk om te winnen én de geven.

Doe mee met de MeerBusiness EK voetbal toto

Abonneer op onze nieuwsbrief