Nieuw member William Reitsema zet diverse bedrijven in

Datum : 07-05-2021

"laten wij samen iets nieuws starten" de slogan van William Reitsema van RD ICT & Events, een veelzijdig man met niet alleen oog voor computers en events maar ook eigenaar van het gezellige radiostation het Stamcafé. RD ICT & Events is hét adres voor uw computervraagstukken.

Zo kunt u bij hen terecht voor reparaties en onderhoud aan uw pc, laptop, iMac of Macbook. Ook voor een nieuwe of gebruikte computer bent u bij William  en Kees Kok aan het juiste adres. Daarnaast zijn zij ook nog eens bedreven in reparaties aan uw smartphone en levert RD Computer diensten in de zakelijke markt, zoals hosting en beheer van uw website, onderhoud aan uw netwerk, IP-telefonie en reparatie of vervanging van uw hardware.

Zij organiseren ook fantastische feestelijke events met impact! Live, online of hybride, voor iedere vorm van het evenement kan je bij William en Kees terecht. Denk hierbij aan een opening, een congres, een klantendag, een bedrijfsfeest, een jubileumfeest of een teamevent.  Zij maken het events top en spraakmakend! Als ervaren eventpartner geven zij deskundig advies en ontzorgen zij je. Zij laten niets aan het toeval over en regelen alles.

Straks bij de formule 1 in Zandvoort bijvoorbeeld de GRAND PRIX DINNERSHOW maar daarover binnenkort meer.

RD ICT & EVENTS
Wijkermeerstraat 30A
2131 HA Hoofddorp
023-5634722
info@rd-ictevents.nl

RD ICT & EVENTS | (rd-ictevents.nl)

 

Nieuw member William Reitsema zet diverse bedrijven in

Abonneer op onze nieuwsbrief