De Loft Academy organiseert op 11 maart haar eerste online event

Datum : 27-02-2021

De Loft Academy organiseert met ondersteuning van het Ondernemersfonds Lisse op 11 maart haar eerste online inspiratie-event.

Thema van de bijeenkomst is ‘Kansen in business – Hoe onderneem ik anders?’.

Het moet ondernemers helpen groeikansen te (blijven) zien in crisistijd. Voor ondernemers die heel hard gegroeid zijn én voor ondernemers waar het is stilgevallen: om door te kunnen is het broodnodig om te reflecteren en inspiratie op te doen.

Het interactieve programma wordt live uitgezonden vanuit De Loftstudio en duurt 1,5 uur. Deelnemen is kosteloos.Informatie en aanmelden: www.deloftlisse.nl

 

Ben je ondernemer?  
Zoek je nieuwe kansen voor je business?  
Heb je behoefte aan meer inspiratie?  

Meld je dan aan voor het Online Inspiratie Event van De Loft Academy  

 

  ‘Kansen in business: Hoe onderneem ik anders?’ –

voor ZZP tot MKB – Datum: Donderdag 11 maart 2021 Tijd: 15.30 – 17.00 uur Investering: 1,5 uur van je tijd    

Kansen in business – Hoe onderneem ik anders? De Loft Academy organiseert (met behulp van het Ondernemersfonds Lisse) een inspirerend online evenement. Karin Moerkerk, ondernemer in kans-denken, neemt je mee in het anders denken. Zie je door alle veranderingen door de bomen het bos niet meer? Of loop je juist over van nieuwe ideeën en heb je geen idee hoe te beginnen? Doe mee met het Online Inspiratie Event van De Loft Academy. En niet alleen Karin gaat je inspireren, ook Ernst-Jan Reinerie laat zien welke trends en ontwikkelingen juist kansen brengen. In 1,5 uur ga je ook echt aan de slag met andere ondernemers om die inspiratie te voelen en er gelijk iets mee toe doen!

Na 11 maart 2021 zijn we er nog niet. Wekelijks ontvang je na het Online Inspiratie Event een filmpje van een expert die ons meeneemt in zijn of haar vakgebied. Meer informatie over de experts vind je op de website. We zien je graag op 11 maart bij ons Online Inspiratie Event. Tot dan!

DIRECT AANMELDEN KAN HIER

De Loft Academy organiseert op 11 maart haar eerste online event

Abonneer op onze nieuwsbrief