Dennis Iliohan Mixed Media Reclame, nu is het tijd om te scoren

Datum : 23-02-2021

Bekijk de gehele nieuwsbrief van Mixed Media Reclame HIER

‘Je moet schieten, anders kun je niet scoren. ’De beroemde oneliner van Johan Cruijff is Dennis Iliohan op het lijf geschreven. Vanaf zijn zeventiende leefde hij veertien jaar als profvoetballer. ‘Een doener, geen denker’, zegt hij over zijn carrière, die hem van 1992 tot 2004 voerde langs FC Haarlem, ADO Den Haag, FC Emmen en TOP Oss.

Als spits moest hij daadkrachtig te werk gaan en verdedigers zien te verrassen met zijn acties. Als ondernemer doet hij niet anders. Hindernissen op zijn weg ontwijkt hij behendig, alsof het tackles zijn. Geen klus is te klein of te groot, geen gebouw te hoog. Hij heeft een doel voor ogen en daar gaat hij ook recht op af. Want hij is altijd een aanvaller gebleven. En aanvallers leven om te kunnen scoren. 

 

DTP – Belettering, Interieur – Restyling ,Voertuigen-reclame op of in Gebouwen – Kantoren, Gevels, muren, deuren, zuilen, glazen wanden, bewegwijzering

Dennis draait zijn hand nergens meer voor om… Kantoorpanden ondergaan vaak zowel binnen als buiten een complete metamorfose met pakkende visuals.

Hiervoor levert Mixed Media Reclame in de eerste plaats duizend-en-één ideeën. Mixed Media Reclame verstaat vervolgens de kunst elk bedrijf met letters, vormen en kleuren een stralend gezicht te geven. 

 

Dennis Iliohan Mixed Media Reclame, nu is  het tijd om te scoren

Abonneer op onze nieuwsbrief