Online Masterclass : 'Gewoon moe’ of Burn out? Versterk werkende ouders (1,5u)

Datum : 17-02-2021

Wordt verzorgd door Happy Parents Coaching

Hoe weet jij of werknemers in je team of organisatie ‘gewoon moe’ zijn of overbelast zijn en richting een burn-out gaan? Wat kun je ze bieden?

Werkende ouders geven veel. Ze doen al lange tijd hun best om de zorg en verantwoordelijkheden voor hun kinderen en hun werk zo goed mogelijk te managen.
Maar wat er onder aan de streep voor hunzelf overblijft is lang niet altijd voldoende om goed te kunnen blijven functioneren als ouder en als professional. Uitputting en burn-out liggen op de loer.

In deze interactieve workshop sta je als ambitieuze werkende ouder stil bij wat jij zelf en je gezin nodig hebt om werk en gezin op een fijne manier te kunnen blijven combineren. 
Je werkt in 3 stappen aan je eigen welzijn en veerkracht en dat van je gezin.
Je krijgt inspiratie en concrete tips zodat je weer met nieuwe ideeën en energie verder kunt. 

Bonus: je doet de ‘stresstest Overbelasting’ en krijgt een handige tips-sheet. De masterclass wordt gegeven door Shirley Nieman. Ze is organisatiepsycholoog, HR-vakvrouw en coach. Als eigenaar van Happy Parents Coaching helpt ze werkende ouders in organisaties gezond en effectief te blijven als professional en als ouder.

Shirley is zelf ook werkende moeder en mantelzorger voor haar ouders en heeft haar kennis en ervaring verpakt in een prikkelende masterclass bomvol tips en inspiratie. 
Voor meer informatie kijk op happyparentscoaching.nl en https://www.linkedin.com/in/shirley-nieman/

Meedoen?
Investering 40,- ex BTW. Leden van Meerbusiness 35,-Aanmelden via shirley@happyparentscoaching.nl

 Schrijf je snel in want er zijn max. 15 plekken. Wil je deze of een andere training of coaching voor werkende ouders in je eigen organisatie organiseren? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Graag tot ziens!

Online Masterclass : 'Gewoon moe’ of Burn out?  Versterk werkende ouders (1,5u)

Abonneer op onze nieuwsbrief