Open Inner Circles voor gasten op 2 maart

Datum : 01-02-2021

We hadden het jaar toch graag anders willen starten. Corona brengt de nodige turbulentie, ook zakelijk. We missen connectie en we worden op ons uithoudingsvermogen getest. Het maakt ons creatief en we zoeken naar andere wegen om business te generen. Zoek je daarin naar inspiratie? Kom dan eens kijken in de Inner Circles. Daar vind je een plek waar je in een vertrouwelijke omgeving kunt delen, sparren en een spiegel voorgehouden krijgt van andere ondernemers uit de regio. Waar nodig online, waar mogelijk fysiek. Er zijn in MeerBusiness Duin- en Bollenstreek 2 Inner Circles (IC). Zij komen 10x per jaar bijeen op de 1e dinsdag van de maand. Per april a.s. kun je instromen om een jaar deel te nemen.

Wat is een IC?
Een IC bestaat uit een vaste groep van maximaal 15 ambitieuze ondernemers & managers. Als lid van de IC ontmoet je elkaar op basis van vertrouwen en deel je informatie, kennis en heb je een plek om te sparren en business doelstellingen aan te scherpen. Intussen bouw je aan zakelijke vriendschappen en word je elkaars ambassadeurs. MeerBusiness volgt. Deelname aan de IC vergroot de kans op omzet in deze turbulente tijd!

Wat biedt de Inner Circle?
·Een groep die werkt vanuit vertrouwen en als ambassadeurs voor elkaars business optreedt
·Een groep die elkaar helpt (nieuwe) focus te krijgen op business doelstellingen
·Een groep die elkaar handvatten aanreikt en specifieke tools en aandachtspunten ter verbetering van de business bespreekt
·Een plek waar je werkt aan je skills en methoden leert die inzetbaar zijn in je bedrijf

De IC’s worden begeleid door Angela van Dorssen van Connecting Energy. Angela werkt als bedrijfskundige, trainer, ervaren manager en internationaal gecertificeerd (team) coach vanuit de filosofie dat connectie en resultaat samengaan. Zij heeft ruime ervaring met het begeleiden van ondernemersgroepen. Referenties zijn uiteraard beschikbaar. Voor meer informatie over haar werkwijze, kijk op www.connectingenergy.nl.

Kosten
Als member of partner van MeerBusiness kunt u deelnemen aan de Circles. De eenmalige kosten bedragen €395,- excl. BTW per jaar.

Open Inner Circles op 2 maart a.s.
Op 2 maart a.s organiseren de ochtendgroep (8.00 – 10.00 uur) en de middaggroep (12.00 – 14.00 uur) een Open Circle waar u als gast kunt aanschuiven. Als gast kunt u komen proeven hoe het in een IC eraan toe gaat. En bij interesse kunt u vast lid worden van de IC.

Voor info of bij interesse, neem contact op met Angela van Dorssen (info@connectingenergy.nl of 0619850504)    

Data bijeenkomsten IC’s komend seizoen (april ’21 – maart ’22)
De Circles komen 10x per jaar op de 1e dinsdag van de maand.
De ochtendgroep komt van 8.00 – 10.00 uur bijeen.
De middaggroep is van 12.00 – 14.00 uur.
·        6 april 2021
·        11 mei 2021
·        1 juni 2021
·        6 juli 2021
·        7 september 2021  
·        5 oktober 2021
·        2 november 2021
·        7 december 2021
·        8 februari 2022
·        8 maart 2022  

Open Inner Circles voor gasten op 2 maart

Abonneer op onze nieuwsbrief