Solid Performance X ForteVital

Datum : 18-01-2021

Jonas Föllmi is trots op het feit dat hij kan mededelen dat Remon en Antoinette (van Solid Performance) en hij gefuseerd zijn en de krachten bundelen.
ForteVital blijft expedities naar de mooiste bestemmingen organiseren terwijl je bij Solid Performance terecht kan voor persoonlijke begeleiding en het verhelpen van pijnklachten!

Het afgelopen jaar hebben Forte Vital en Solid Performance hard getimmerd aan de weg. Het verlangen naar een nieuwe look & feel ontstond toen zij zichzelf afvroegen wat ze echt willen bereiken bij en vooral ook met mensen. Zij kwamen er al snel achter dat we een duidelijke boodschap hebben en dat we deze visie graag willen delen. Het jaar 2020 stond bij hen in het teken van de vraag "hoe kunnen we onze boodschap verduidelijken en uitwerken?".  Zij vinden dat dat geslaagd is en dat de boodschap nu duidelijk is: "Solid Performance biedt training en begeleiding aan voor ruimdenkende mensen in een inspirerende omgeving met een eerlijke en oprechte stem. Zij helpen je om je krachtig te voelen en jezelf te kunnen ontwikkelen.  

Alles in het lichaam is met elkaar verbonden. Het is noodzakelijk om verder te kijken dan naar alleen voeding en beweging. Een totaaloplossing is dan ook waar zij in geloven.   

Met de Solid Six methode zorgen zij ervoor dat gezondheidsdoelen echt worden behaald. Door te starten met het lokaliseren van de oorzaak van een probleem kunnen we snel resultaat boeken. Het doel hiervan is, naast het zichtbare en meetbare resultaat, een fysieke en mentale balans."

Abonneer op onze nieuwsbrief