Nieuw In Hillegom The Tulip Barn opent 20 maart a.s.

Datum : 14-01-2021

Ondanks dat de lockdown met 3 weken is verlengd, verheugen wij ons allemaal  op het voorjaar, waarin we weer naar buiten mogen om te genieten van alles wat groeit en bloeit!

En dat gaat lukken!  “The Tulip Barn” is een nieuw concept op het gebied van bloemenbeleving voor jong en oud. Op de locatie 3e Loosterweg 130 in Hillegom, in het hart van de bollenstreek, zal “The Tulip Barn” op 20 maart a.s. haar deuren openen.


Bekijk HIER de Flyer



Jaarlijks komen er vele toeristen van ver en dichtbij naar de Bollenstreek om te genieten van de prachtige bollenvelden in de lente. Dit toerisme heeft helaas ook een negatieve kant. De toeristen lopen in massa’s  tussen de bollen, zonder rekening te houden met de schade die zij hiermee aan het gewas van de kwekers veroorzaken. De moderne toerist doet alles voor de perfecte foto. The Tulip Barn biedt daarom een mooi alternatief voor deze ‘’bloemen-toerist’’, waar zij zonder tot last te zijn naar hartenlust foto’s kunnen maken.

De bezoekers kunnen bij “The Tulip Barn” genieten van ruim 175 verschillende soorten tulpen, geplant in een regenboog van kleuren op een halve hectare grond. In totaal zijn er ruim 400.000 tulpenbollen geplant, waar de bezoekers straks de allerleukste foto’s van, mee, met, op, onder, naast, boven en tussen kunnen maken. Om in te spelen op een jongere doelgroep, zijn er dwars door de ‘’tulpen-regenboog’’ meerdere ruime paden aangelegd waar foto-objecten worden geplaatst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schommel, een oude tractor of een felgekleurde piano. Hiermee kun je de allerleukste foto’s maken, van jezelf, je kinderen, je hond, je auto of noem maar op! Het tulpenveld wordt hiermee omgetoverd tot een levend openlucht Instagram-museum! De tulpen zijn geplant in bedden van 1,5 meter, waardoor men zonder moeite afstand kan houden en corona-proof weer een dagje uit kan.

Door middel van tijdslots kunnen bezoekers toegang tot de tulpen-fototuin reserveren, waardoor er voldoende afstand is en die unieke foto ook gemaakt kan worden zonder mede-bezoekers op de achtergrond. Door één van de paden is het ook mogelijk om met de auto (of motor) te rijden, zodat je jouw klassieker of trouwauto op een unieke wijze kan fotograferen. Naast het tulpenveld, is er een authentieke kas aanwezig op de locatie, welke is omgebouwd tot een sfeervolle horeca gelegenheid, gedecoreerd met bloemen en planten.

In de gezellige kas kan men terecht voor een kop koffie met gebak of borrelen met vrienden met een wijntje of speciaal bier. Daarnaast zullen er in de weekenden verschillende foodtrucks aanwezig zijn, die voor een afwisselend aanbod van heerlijk eten zorgen. Afhankelijk van de mogelijkheden i.v.m. de RIVM voorschriften, zal er ook extra vermaak worden geboden, zoals live muziek, schminken voor de kinderen of workshops. The Tulip Barn biedt hiermee een aantrekkelijke bestemming om een middag te genieten van het voorjaarszonnetje, een goed gesprek met vrienden en lekker eten en drinken, omringd door een zee van bloemen.

Abonneer op onze nieuwsbrief