Netwerkborrel Madness Dekker Warmond mag je echt niet missen

Datum : 19-06-2024 17:30

De MeerBusiness Ondernemersborrel wordt elke derde woensdag van de maand  ergens bij een van de MeerBusiness members georganiseerd door MeerBusiness Duin & Bollenstreek .
Deze keer bij Madness, Veerpolder Warmond. En omdat het Voetbal EK tijd is, doen wij het sportief  Madness Magical Mystery Minigolf.
Doe jij je oranje sportkleding aan?

De Ondernemersborrel start vanaf 17.30 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het dagmenu.
Deze netwerkborrel wordt steevast georganiseerd op de derde woensdag van de maand. Deze reis in combinatie met een bedrijfsbezoek. Wij zijn te gast bij Dekker Warmond. Padel, Tennis, Bowlen, golf en madnessgolf. Allemaal de moeite waard om eens te komen kijken.

Nieuwe deelnemers en leden van MeerBusiness worden in de gelegenheid gesteld zich voor te stellen en bestaande deelnemers/leden krijgen de gelegenheid hun zakelijk interessante nieuwsfeiten met de aanwezigen te delen.

Per keer krijgen maximaal 3 bedrijven hiervoor 3 minuten de gelegenheid. Vanaf 18.30 uur kan men van het dagmenu gebruikmaken.
Tijdens het diner kan aan diverse tafels over een actueel onderwerp worden gediscussieerd.
Aanmelden kan hieronder of via een mail aan frans@meerbusiness.nl en vergeet je visitekaartjes niet mee te nemen!

Madness Minigolf kan met recht een one-of-a- kind experience genoemd worden. Het oeroude spelletje is in een casual chic en fotowaardig jasje gestoken. Madness is een ware experience, een Instagrammable en TikTok waardig speelveld! De perfecte mix tussen een volwaardige minigolf en een Selfie museum! De locatie, onderdeel van Dekker Warmond & Award winning Lucky’s Bowling, heeft een over-the-top inrichting gekregen, uitgerust met 14 unieke design minigolfbanen, elk met een eigen thema én oogstrelend funky meubilair. Je komt haast ogen te kort om al deze ‘organised chaos’ in je op te nemen. In het eveneens hippe ingerichte restaurant en op ons relaxte terras staan onder meer homemade streetfood gerechten op het menu.  Bedrijven of groepen kunnen Madness ook afhuren, eventueel in combinatie met de aanwezige Karaoke set en barbecue of shared streetfood dining. 

 

Aanmelden

Bedrijf
Functie
Initalen
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Opmerkingen
 
Algemene Voorwaarden
  Aanmelden
Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief