Bedrijfsbezoek Record Industry Haarlem.

Datum : 02-04-2024 10:00

 Op 2 april zijn wij te gast in Haarlem Ga jij mee?  .

Want dit is een unieke gelegenheid om samen met MeerBusiness een kijkje te nemen bij Record Industry in de Waarderpolder Haarlem.
Record Industry is een Nederlandse perserij van vinyl grammofoonplaten, gevestigd in Haarlem en opgericht in 1958.

Het is een van de grotere platenperserijen in Europa. Jaarlijks worden er nog zo’n 10 miljoen van gemaakt.
De perserij werd opgericht onder de naam Artone, werd eind jaren 60 overgenomen door CBS en in 1998 overgenomen door Record Industry.

Vinyl is weer helemaal terug en menigeen heeft toch nog altijd een stapeltje LP’s of singles van zijn/haar favoriete artiest.  

Wij krijgen voor maximaal 2 groepen van 10 personen een rondleiding in dit prachtige bedrijf Record Industry en bekijk hoe zij van een audiomaster en artwork een complete plaat maken. Van het snijden van de master tot het bedrukken van sleeves en het assembleren van het product. In hun unieke opname- en direct-to-disc-faciliteit, Artone Studio, kunnen zij de muziek zelfs rechtstreeks opnemen op lak of multitrack.

Record Industry is  de enige perserij ter wereld die alles in huis heeft om vinyl onder één dak te produceren. Het fabrieksgebouw is 6500 m2 groot en herbergt onze eigen opnamestudio

Hoe maak je kans op dit bijzondere bezoek. Meld je aan en geef (bij de opmerkingen) aan waarom je graag op deze uitnodiging ingaat. 
10.00 uur ontvangst door Ton Vermeulen, directeur van Record Industry
10.15 uur rondleiding door Record Industry
12.00 uur einde trip

Aanmelden

Bedrijf
Functie
Initalen
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Opmerkingen
 
Algemene Voorwaarden
  Aanmelden
Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief