Haring party MeerBusiness H&S

Datum : 05-06-2024 16:00

MeerBusiness Haringparty 2024, Powered by Corendon
Bereid je voor op een haringparty die zowel letterlijk als figuurlijk nieuwe hoogtes zal bereiken!

Met trots presenteren we de MeerBusiness Haarlemmemrmeer & Schiphol Haringparty Powered by Corendon, een evenement dat het  jubileumjaar onvergetelijk zal maken. Dit jaar vindt onze traditionele haringparty plaats onder de vleugels van een Boeing bij Corendon, een setting die garant staat voor een spectaculaire ervaring.
Naast de vertrouwde haring zullen er diverse food trucks en lekkernijen aanwezig zijn om iedereen te voorzien van culinaire hoogstandjes. Maar dat is nog niet alles! We rollen de rode loper uit voor een VIP-ontvangst voor onze partners, compleet met inspirerende sprekers en de aanwezigheid van enkele BN'ers die onze veiling naar een hoger niveau zullen tillen.

Zorg dat je erbij bent door via Eventbrite je boarding pass te bemachtigen voor de Haringparty van het jaar.

Draaiboek
16:00 - Partners VIP ontvangst
17:00 - Start event
17:00 - 17:45 Officiele opening en sprekers
17:45 - 21:00 Haringparty, veiling, foodtrucks, feest!*

MeerBusiness Partners mogen max twee gratis tickets bestellen voor het VIP gedeelte.
Dit i.v.m. hoeveelheid plekken.

Beperkt  Aantal VIP-Tickets
Vergeet niet dat we voor de VIP-ontvangst een beperkt aantal tickets beschikbaar hebben gesteld, speciaal voor onze partners. Elk partnerbedrijf heeft recht op sowieso één ticket; mocht je met een zakenpartner willen komen en behoefte hebben aan een extra ticket, laat het me dan zo snel mogelijk weten. De rest van je collega’s kunnen Member tickets halen. 

Exclusieve Standplaatsen Beschikbaar
Dit jaar introduceren we een speciale kans voor onze partners: de mogelijkheid om een van de 10 exclusieve standplaatsen te bemachtigen tijdens de haringparty. Voor €600 krijg je niet alleen een stand die je zelf kunt aankleden en naar eigen inzicht kunt inrichten, maar ook:
-Gratis entree voor 3 personen en diner vouchers
- Genoeg drank muntjes
- Promotie voor jouw bedrijf voorafgaand
- Een gratis artikel in onze nieuwsbrief t.w.v. €400,-
- Foto's die gemaakt zijn tijdens het event mag je zelf gebruiken voor je promotie

Deze standplaatsen bieden een unieke kans om in een onvergetelijke setting te netwerken en jouw bedrijf op de kaart te zetten bij honderden ondernemers. Word Partner van de Haringparty

Ben je geïnteresseerd in nog meer zichtbaarheid?
Overweeg dan om Partner te worden van de haringparty. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op met mij. Factuur hiervoor kunnen wij zakelijk versturen. Mail hiervoor naar info@meerbusiness.nl

KLIK HIER VOOR JOUW TICKETS

Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief