MeerBusiness golf meets Waardergolf

Datum : 19-06-2023 16:00

In de Duin & Bollenstreek zijn veel golfers actief. MeerBusiness krijgt regelmatig vragen of er leuke interessante golfevents zijn. En natuurlijk weet MeerBusiness de weg te vinden naar leuke events op mooie banen. De Haarlemmermeersche Golfclub, Golfbaan Tespelduyn of golfbaan Kagerzoom, The Dunes in Zandvoort of gewoon de “het gaat weer kriebel trainingen van MeerBusiness”.

Maar dit keer wel een hele gezellige uitdaging. Wij sluiten aan bij Waardergolf. Een groep gezellige ondernemers die elke maand 9 holes lopen op de openbaren golfbaan in Spaanwoude. Dus wil je gezellig een keer meegolfen, laat het dan snel

Waar: Golfbaan Spaarnwoude, Het Hoge Land 2.1981 LT Velsen-Zuid.
Wanneer:
19 juni  de C Holes start om 16.00
17 juli    de D Holes start om 16.00
21 augustus  de C Holes start om 16.00
18 september de D Holes start om 15.30 (iets eerder starten de schemer)
16 oktober   afsluitend de E Holes start om 15.30 (iets eerder starten de schemer)
Minimaal 30 minuten van te voren melden bij de organisatie in het restaurant of op het terras.

Financiën: De kosten bedragen € 50,--(incl btw) per deelnemer . Dit is inclusief greenfee, een bittergarnituur en een smakelijke dagschotel na afloop. Consumpties dien je zelf afrekenen. Het arrangement vooraf volledig te voldoen (pinnen) bij de receptie van Golfbaan Spaarnwoude en ontvang je van Spaarwoude ook een kwitantie  voor je administratie.
Dit is een vaste MeerBusiness prijs, het inwisselen van greenfee's of andere vouchers is helaas niet meer mogelijk. Inschrijven: Uiterlijk 5 dagen van te voren (onderstaand aanmelden ) of via info@waardergolf.com met vermeldingen van; naam, handicap, mobiel nummer en gebruik Handicart (voor eigen rekening). Mochten er last minute wijzigingen van andere calamiteiten zijn bel met Eric 06-54743923.   Tot slot: I.v.m. de door ons te maken reserveringen bij Golfbaan Spaarnwoude, is het niet meer mogelijk om last minute wijzigingen / afmeldingen door te geven. Dit feitelijk dat wij dan verplichte betalingen te doen en deze ook in rekening te brengen bij de speler. Meld je per omgaande aan i.v.m. de reservering van starttijden! Afmeldingen stellen wij zeer op prijs. Een keer met een relatie? Van harte welkom! Er kan een Q-kaart worden gelopen als de baan qualifying is!

Aanmelden

Bedrijf
Functie
Initalen
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Opmerkingen
 
Algemene Voorwaarden
  Aanmelden
Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief