Doe mee aan de Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek 2024

Datum : 21-03-2024 18:00

Op 21 maart 2024 wordt tijdens de Grande Finale in Hillegom, voor de vijfde  keer de Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek  uitgereikt. 
De presentatie is in handen van Lisanne de Roever, oud olympisch hockeykampioen en directeur van Topsport Haarlemmermeer  en enkele getalenteerde  leerlingen van het FIORETTI CollegeDeze onafhankelijke prijs is een initiatief van regionale netwerk- en businessgenerator MeerBusiness Duin- en Bollenstreek.
Het wordt breed gedragen door het bedrijfsleven en de overheid.
Jonge ondernemingen hebben en zijn immers de toekomst!
Dus ben je jong of al véél ouder, maar is je bedrijf flitsend en jong, doe dan mee en laat zien dat je lef hebt.

AANMELDINGSFORMULIER Hoe werkt het?
Alle deelnemers ontvangen een vragenlijst om in te vullen. De jury selecteert uiteindelijk drie genomineerden voor de finale. Een puntentelling bepaalt de score en zo de finalisten. Deze finalisten presenteren zich aan de jury tijdens een jurybezoek aan het bedrijf .Uit deze drie genomineerden wordt de winnaar gekozen, die tijdens het Ondernemersgala op 21 maart 2024 bekend gemaakt wordt. Bedrijven of ondernemers uit de Duin & Bollenstreek die na 1 januari 2021 zijn gestart en/of ingeschreven zijn bij de KvK kunnen aan deze verkiezing deelnemen.

Voorwaarden en wat helpt?
Startdatum: Het bedrijf moet officieel zijn opgericht na 1 januari 2021, zoals gedocumenteerd door de relevante overheidsinstanties.
Onafhankelijkheid: Het bedrijf mag geen dochteronderneming zijn van een groter bedrijf en moet financieel onafhankelijk opereren.
Financiële gezondheid: Het bedrijf moet financieel gezond zijn en aantoonbaar groeipotentieel hebben, zoals positieve kasstromen en een duidelijk groeiplan. Toestemming voor publiciteit: De deelnemende bedrijven gaan akkoord  met het gebruik van hun naam en informatie voor publiciteit en promotiedoeleinden in verband met de jonge ondernemersprijs
Lokale betrokkenheid: Het bedrijf dat actief betrokken is bij de lokale gemeenschap en bijdraagt aan de economische ontwikkeling ervan, scoort extra , net als: innovatief en duurzaam handelen. Er geldt geen leeftijdscriterium voor de oprichter van het bedrijf

waarom meedoen aan de  Jonge Ondernemersprijs  
-Erkenning en prestige: Winnen of zelfs deelnemen aan de Jonge Ondernemersprijs kan een belangrijke erkenning zijn voor de inspanningen en prestaties van de jonge ondernemer.
-Netwerken: Deelname aan de Jonge OndernemersPrijs biedt de kans om waardevolle zakelijke connecties te leggen. Je ontmoet mede-ondernemers, investeerders en mentoren die je kunnen helpen bij de groei van jouw bedrijf.  
-Exposure: De prijsuitreikingen trekt verscheidene media-aandacht en publiciteit aan, hetgeen resulteert in grotere bekendheid voor het bedrijf en de producten of diensten.
-Feedback en leren: Deelname aan de wedstrijd kan waardevolle feedback opleveren van juryleden en experts, wat kan helpen bij het verbeteren van het bedrijfsmodel en de strategie.  
Groeikansen: Door deel te nemen aan de Jonge Ondernemersprijs kun je in contact komen met potentiële klanten, partners en investeerders die je bedrijf kunnen helpen groeien.
Inspiratie voor anderen: Je kunt dienen als inspiratie voor andere jonge ondernemers en hen aanmoedigen om hun eigen ondernemingsreis te starten of voort te zetten.
Zelfontwikkeling: Het proces van deelname aan deze zeer gewaardeerde  prijs kan je persoonlijke en professionele vaardigheden verbeteren, zoals presentatievaardigheden, probleemoplossend vermogen en strategische planning.

Kortom, deelname aan de Jonge Ondernemersprijs biedt een scala aan voordelen, van erkenning en beloningen tot leer- en groeikansen, die jonge ondernemers kunnen helpen bij hun streven naar succes. En het is helemaal gratis.  

Aanmelden kan tot 31 december 2023.
Twijfel je? Gewoon even reageren! De winnaars van de Jonge OndernemersPrijs zijn
-2018 Serdar en Daphne Tolenaar van PLUS Tolenaar Hillegom
-2019 Suzan Schouten, Youngpwr Noordwijk,   
-2020-2021 afgelast wegens Corona finalisten door naar finale
-2022 Jolanda Volkenrijk van Brownies & Downies uit Noordwijkerhout en Dennes Need van Last Mile Express Lisse
-2023 Jeroen Meuleman van Geuzenet uit Haarlemmermeer

 

De Jury van de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek
- Rik Balder, Boekuwzending.com, bezorgt uw zending wereldwijd met een glimlach (voorzitter)
- Patrick vd Toorn , MKB adviseur Rabobank Bollenstreek,
- Angela van Dorssen,  internationaal gecertificeerd coach en teamcoach.
- Erika van der Heijden Talent4Life, Bickio ondernemen met een maatschappelijke visie 
- Peter Steenbergen advocaat bij Steenbergen Agri-legal en Steenbergen Incasso
- Ingrid Kuijt Sales & accountmanager Provalu
- Max Uphoff directeur BLIJLES 

Ook de uitreiking van de Ondernemend Hillegom Students Award.
In maart tijdens de Grand Finale van de Jonge OndernemersPrijs wordt niet alleen de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek uitgereikt.
Ook de studenten van het Fioretticollege kunnen meedingen naar de Ondernemend Hillegom Students Award. Een avond met diverse optredens, een 4 gangen diner en ijs toe. Leerlingen van het Fioretti College Hillegom moeten voor hun studie een bedrijf starten. Dat betekent; taken verdelen, aandeelhouderskapitaal bijeenbrengen,  een bedrijf starten, een product kiezen en verkopen, btw afdragen, boekhouding verzorgen en aan het eind van het schooljaar het bedrijf weer liquideren. Ook dit jaar kan het best opererend team meedingen naar de Ondernemend Hillegom Students Award.In december (13/12/23) verkopen de teams hun producten o.a. bij de jaarlijkse kerstnetwerkbijeenkomst voor ondernemers in het Fioretticollege Hillegom en in februari 2024 is de raadszaal van de gemeente Hillegom het podium waarop de teams hun bedrijfs- en productkeuze moeten verdedigen voor een uit 5 juryleden bestaand gezelschap.

 

De juryleden van de Ondernemend Hillegom Students Award:
- Daniel Duindam voorzitter Ondernemend Hillegom/directeur Doe.reclame 
- Jan van Rijn, wethouder gemeente Hillegom  
- Paul de Vlieger, Journalist Haarlems Dagblad
- Dennis Kortekaas namens Fiorettti Hillegom 
- Carla Kruyt namens MeerBusiness Duin & Bollenstreek
      

Grand Finale 21 maart 2024
De uitreiking van deze inmiddels prestigieuze prijzen  vindt plaats tijdens de Grand finale op 21 maart 2024. Er zijn maximaal 120 plaatsen beschikbaar voor deze gezellige en interessante avond dus wees er snel bij! De uitreiking van de Awards vindt plaats in Aula van het Fioretti College in Hillegom.
U wordt uitgenodigd een tafel te reserveren voor deze geheel verzorgde avond inclusief diner met begeleidende wijnen, entertainment en de bekendmaking van de winnaars. Wilt u deze avond bijwonen reserveer dan een tafel voor 6 personen of reserveer per persoon. Kosten per tafel € 599.-- excl. Btw (incl 2 studenten Fioretti finalisten) Kosten per persoon €  125 excl. Btw.

De ambassadeurs van de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek zijn:
Hans van Schie accountant bij Moore MTH
Willem Heemskerk voorzitter Bloemencorso Bollenstreek
Dennis van der Voort Kien Advies

Belangrijke data
23 januari 2024 eerste selectie jury
01 februari 2024 jury bezoekt genomineerde bedrijven 
12 februari 2024 jury bijeenkomst
21 maart 2024 final countdown en bekendmaking winnaar

Je kunt je onderstaand aanmelden voor de Jonge OndernemersPrijs
(zet dan bij opmerkingen "stuur mij een aanmeldingsformulier".
Of het grand gala.
Zet dan bij opmerkingen "grand finale 21 maart 2024, tafel of stoel(en)

  

 

Aanmelden

Bedrijf
Functie
Initalen
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Opmerkingen
 
Algemene Voorwaarden
  Aanmelden
Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief