Netwerkborrel MeerBusiness let op naar INTRATUIN LISSE

Datum : 18-10-2023 17:00

De MeerBusiness Ondernemersborrel wordt elke derde woensdag van de maand georganiseerd door MeerBusiness Duin & Bollenstreek .

MeerBusiness en Nederwijnen zorgen voor een “never to forget” netwerkbijeenkomst. Deze keer tevens een  alcoholvrije wijnproeverij bij INTRATUIN Lisse 

Wij nodigen u uit voor een unieke wijnsafari tussen de echte kerststerren. En deze keer niet zo maar wijn, maar Nederwijnen heeft nu ook perfecte alcoholvrije wijnen in het assortiment.  

Wij gaan de wijnen proeven op een unieke locatie. Wellicht zelfs tussen de echte kerststerren, want dan smaakt het nog lekkerder en kunt u zichzelf ervan overtuigen dat de wijnen net als de alcoholvrije bieren van tegenwoordig uitstekend drinkbaar zijn en steeds vaker op de menukaart te vinden zullen zijn.

Pascal Noordover vertelt u er op woensdag 18 oktober graag meer over. Na de wijnsafari is het vanzelfsprekend tijd genoeg voor de altijd weer gezellige maandelijkse ondernemersborrel.
En wij maken natuurlijk tijd om de kerstshow in al haar schoonheid te bekijken.

De Ondernemersborrel start vanaf 17:30 uur en er is gelegenheid om voor slechts € 15,--deel te nemen aan de daghap.
Drankmuntjes zijn bij de bar verkrijgbaar.. Vanaf 19.00 uur kan van de daghap gebruik gemaakt worden. Tijdens het diner kan over een actueel onderwerp worden gediscussieerd.

Vandaag in ieder geval ook over de uitslag van de verloting van de Lekkerste Koffieboon.
Een  halfjaar gratis koffiebonen waaraan ondernemers konden deelnemen tijdens de Business & Bites bijeenkomst. Voorwaarde was  wel NU om zelf aanwezig te  zijn.! Aan de Ondernemersborrel zijn geen kosten verbonden. Versnaperingen en dagmenu zijn voor eigen (gereduceerde) rekening. Aanmelden kan (hieronder of) via: frans@meerBusiness.nl en vergeet je visitekaartjes niet mee te nemen! De volgende ondernemersborrels is op:  woensdag 15 november 2023 Christmas bij Intratuin Lisse en in december geen bijeenkomst ivm Kerstbijeenkomst Fioretti College Hillegom. Noteer de data in uw agenda

Aanmelden kan (hieronder of) via: frans@meerBusiness.nl en vergeet je visitekaartjes niet mee te nemen!

De volgende ondernemersborrels is op:  woensdag 15 november 2023 en in december geen bijeenkomst ivm Kerstbijeenkomst Fioretti College Hillegom.
Noteer de data in uw agenda

 

Onlangs bracht Intratuin Lisse een vleugje magie naar de regio met de betoverende opening van hun kerstshow, compleet met zingende herten, dansende elanden en een overvloed aan glinsterende lichtjes. Het hoogtepunt? De langverwachte opening van de kerstshow, die een ongekend succes bleek te zijn!  En om het nog specialer te maken, kreeg de opening een vleugje roze glamour, want niemand minder dan Barbie zelf knipte het roze lint door. Bezoekers uit de hele regio en ver daarbuiten lieten zich betoveren door de wonderlijke wereld van 'Verwonderland'.   De magie begon zodra bezoekers onder de roze ballonnenboog doorgingen en werden begroet door adembenemende kerstversieringen, schitterende lichtjes en prachtig versierde kerstbomen. Barbie begroette iedereen met een stralende glimlach en poseerde enthousiast voor foto’s. De Kerstman stond ook klaar voor een gezellig praatje en een vrolijke foto.   In de Proeftuin konden gasten genieten van warme apfelstrudel of zich te goed doen aan een speciaal ontworpen Barbie-burger. Maar ook voor de jonge bezoekers was er genoeg te beleven. Ze konden hun eigen kerstversieringen maken, smullen van suikerspin of een ritje maken in een van de attracties. De theekopjesattractie, de roze Barbie-auto en het feestelijke treintje waren een groot succes en zullen zeker nog veel plezier brengen aan toekomstige bezoekers.   Met de officiële opening van de kerstshow staat Intratuin Lisse nu klaar om iedereen te verwelkomen in het magische Verwonderland. Of je nu inspiratie zoekt voor je kerstdecoratie, op zoek bent naar een speciaal cadeau, of gewoon wilt genieten van de unieke kerstsfeer, Intratuin Lisse heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk kerstseizoen. Kom langs en laat je betoveren door de kerstshow van Intratuin Lisse!  

Aanmelden

Bedrijf
Functie
Initalen
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Opmerkingen
 
Algemene Voorwaarden
  Aanmelden
Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief