It was 60 years ago, dus Beatlestime in Villa Flora

Datum : 08-06-2024 20:00

Beatles Revival (uit  Praag Tjechië)
8 juni 2024 aanvang 20.30 uurVilla Flora Hillegom

In 2024 is het alweer 60 jaar geleden dat the Beatles in Treslong Hillegom optraden. Jimmy Nicol verving de met een keelontsteking gevelde Ringo Starr en de VARA maakte van het optreden opnamen die nu nog tot de verbeelding spreken op YOUTUBE. Het optreden ging de geschiedenis in als het vergeten optreden en dat was voor de stichting Beatles monumenten het sein om te zorgen dat Nederland nooit meer zal vergeten dat het eerste optreden echt in Hillegom was. Een mooi monument aan het begin van de Hoofdstraat in Hillegom markeert dit stukje historie.

Op 5 juni 2024 is het alweer 60 jaar geleden dat de fab 4 Hillegom bezocht.
Reden temeer om een fantastisch evenement te organiseren. The Beatles Revival World’s best Beatles Tribute band, The Beatles zijn vaak geïmiteerd. Maar nog nooit was de gelijkenis zo groot als bij de zeer populaire Tribute band: The Beatles Revival dezelfde kapsels, dezelfde kostuums compleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten. Zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele. De bassist van The Beatles Revival leerde speciaal voor deze show net als Paul McCartney linkshandig basgitaar spelen. 

The Beatles Revival brengt het authentieke Beatles geluid dat niet te onderscheiden is van het origineel! Alles 100% live gespeeld! De band heeft ondertussen meer dan 2800 concerten over de hele wereld gespeeld waaronder inmiddels 3x UITVERKOCHT voor ons in Hillegom en is daardoor de meest gevraagde Beatles band ter wereld. In de afgelopen periode was Beatles Revival o.a. highlight op het verjaarsfeest van de Britse Queen Elizabeth II, het trouwfeest van voetballer Ruud van Nistelrooy en speelden ze in de legendarische Cavern Club in Liverpool. De band was ook te zien op menig tv-programma! Ga mee terug naar het Liverpool van de jaren 60 en beleef The Beatles zoals The Beatles hoort te zijn!

Zaterdag 8 juni 2024 komt de band weer naar de Bollenstreek.  
MeerBusiness Duin & Bollenstreek heeft de band kunnen boeken en zij treden op in Lowietje Lisse (voorheen de Nachtegaal) met een wervelende show van 2 x 45 minuten nemen zij u mee naar de tijd van Beatle mania. Een avond om nooit meer te vergeten en wellicht zelfs al te verlangen naar 2034!

Sta/dansplaats € 32,50 incl btw excl € 1,-- reserveringskosten
gereserveerde zitplaats € 50,-- incl btw excl € 1 reserveringskosten

Avond uit met Fab4 diner vooraf?
Voor aanvang van de show genieten van een heerlijk 3 gangendiner behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Je kunt maar liefst kiezen uit vier menu's
Paul- vegetarische verrassing (*)
John- Vlees
George- Vis
Ringo - Hamburger menu
(*) definitieve invulling en prijzen worden begin 2024 bekend gemaakt.

Wil je reserveren dat kan nu al via frans@meerbusiness.nl

stoel of VIP tafel?
OK misschien wel lastig om rustig op een stoel te blijven zitten. Vanzelfsprekend is er gelegenheid om mee te swingen. Maar deze avond hebben wij 2 mogelijkheden. uw eigen stoel of misschien wel een eigen VIP tafel (vanaf 4 personen). Wij garanderen vanaf elke plek een mooie plek dus alles is mogelijk.(*) definitieve invulling en prijzen worden begin 2024 bekend gemaakt. Wil je reserveren dat kan nu al via frans@meerbusiness.nl  
Heb je andere wensen, invalideplek of.... laat het weten en wij kijken of wij maatwerk kunnen regelen. 

Aanmelden

Bedrijf
Functie
Initalen
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Opmerkingen
 
Algemene Voorwaarden
  Aanmelden
Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief