Business & Bites Bollenstreek 2023 nu bestellen

Datum : 22-08-2023 16:00

Ja ons advies is inderdaad snel bestellen. Want net als in eerdere jaren verwachten wij dat 2023 ook weer stijf uitverkocht zal zijn.
Maar geen nood,
lezers van de MeerBusiness nieuwsbrief kunnen nu al kaarten bestellen en zullen dus zeker verzekerd zijn van dit onwaarschijnlijk mooie event.

Want ook in 2023 krijgt het grootste regionale netwerkevent een vervolg! De tuinen van ’t Huys Dever zullen op dinsdag 22 augustus weer het decor vormen voor ‘Business & Bites Bollenstreek’.  
Vorig jaar was het event, mede dankzij de steun van vele sponsors een groot succes.  
Ook dit jaar zijn samenkomen, ontmoeten en netwerken op een unieke locatie de kernwoorden voor Business & Bites Bollenstreek.
Volledig met complete verzorging en entertainment.  

Wij streven er ook komende editie naar om ondernemers en managers uit de gehele regio weer bijeen te brengen voor een unieke netwerkgelegenheid.
Om dit te kunnen realiseren nodigen wij alle ondernemers uit de  regio uit om samen met hun zakenrelaties dit bijzondere evenement te bezoeken, andere ondernemers te ontmoeten en uiteraard te netwerken.  

Mogen wij dit jaar rekenen op uw support?
Mede dankzij de support van onze vaste sponsors hebben wij afgelopen jaar dit event kunnen organiseren en hopen ook dit jaar op uw steun en enthousiasme te mogen rekenen.  

Onderstaand meer informatie  over de sponsormogelijkheden.
Uiteraard is het mogelijk om een sponsorpakket op maat samen te stellen.
Neemt u hiervoor contact op met Frans van der Riet via frans@meerbusiness.nl of 06 53 63 33 64.  

In 2022 zo goed als uitverkocht! Business & Bites Bollenstreek zal op dinsdag 22 augustus worden georganiseerd van 16:00 tot 20:00 uur in de tuinen van ’t Huys Dever te Lisse.   In 2022 was het event, met bijna 500 gasten uitverkocht en verwachten wij ook dit jaar weer veel enthousiaste ondernemers te mogen verwelkomen.   

Wij kijken uit naar uw reactie.  
Met vriendelijke groet, Organisatie Business & Bites Bollenstreek    
Klaas Slootweg I Wim Kruyt | Martijn Claassen | Angela Kujach -  van der Zijden | Robert Faas |                      

Sponsormogelijkheden Wij hebben onderstaande sponsorpakketten voor u samengesteld. Uiteraard is het mogelijk om een sponsorpakket voor u op maat samen te stellen.


Aanmelden

Bedrijf
Functie
Initalen
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Opmerkingen
 
Algemene Voorwaarden
  Aanmelden
Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief