Ontbijtbijeenkomst thema Miljoenennota met Moore MTH Noordwijk

Datum : 21-09-2022 07:30

Traditiegetrouw wordt op woensdagmorgen ná Prinsjesdag het Miljoenennota-ontbijt georganiseerd in ’t Huys Dever in Lisse.
Het kasteel  opent om 07.30 uur haar deur en dan staat er een geurende kop koffie/thee en heerlijk ontbijtje voor u klaar.

De presentatie start om 08.00 uur Na een welkomstwoord van Hans van Schie register accountant bij Moore MTH Noordwijk.
Daarna zal een ervaren fiscalist van Moore MTH, u meenemen in het Belastingplan 2023. 

Zoals de laatste jaren min of meer gebruikelijk, zullen een aantal plannen al zijn uitgelekt. Maar voor  het MKB is vooral relevant hoe dat de komende jaren zal uitpakken. Nog steeds geconfronteerd met een hoge inflatie, een schaarste aan personeel en een keiharde concurrentie.

Wij pakken het dit jaar daarom nog iets anders aan.
Vervolgens, op 20 oktober 2022, met de input van deze bijeenkomst gaan wij op bezoek bij Hawre Rahimi, lid van de Tweede kamerfractie van de VVD en zullen de zaken die tijdens het Miljoenennota ontbijt besproken worden met de tweede kamerleden van de VVD bespreken.

Kijk dat is wat MeerBusiness en Moore MTH waardevol maken.  
Niet alleen praten maar de koe bij haar horens vatten en direct doorschakelen. Want vanzelfsprekend willen wij weten hoe omgegaan wordt met de beloofde verlichting en wat dat betekent voor de Duin en Bollenstrekers. Na afloop van het Miljoenennota ontbijt is er tot ongeveer 10.00 uur tijd om na te praten onder het genot van een heerlijke kop koffie. Toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden van MeerBusiness. Duin & Bollenstreek en MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol . AANMELDEN wel noodzakelijk! en maximaal 45 deelnemers.

Aanmelden

Bedrijf
Functie
Initalen
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Opmerkingen
 
Algemene Voorwaarden
  Aanmelden
Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief