Haringparty 15 juni 2022

Datum : 15-06-2022 17:00

MeerBusiness  Haarlemmermeer & Schiphol Haringparty 2022!

Direct aanmelden kan HIER
Over dit evenement
12:00 Deuren open voor standhouders1
5:45 VIP borrel
16:00 Aankomst gasten en opening beurs
17:00 Sprekers
18:00 Start haringparty/ borrel/ beurs
21:30 Einde


Reserveer je stand plek tijdens de Haringparty
Members van MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Haarlemmermeer & Schiphol krijgen 20% korting voor een stand tijdens de Meerbusiness Haringparty. Tijdens de haringparty 2022 op 15 juni komen er veel ondernemers tussen die dan in aanraking komen met jou product/ dienst. Op een speelse wijzen leren zij kennis maken met jouw bedrijf. Daarnaast krijgen de stands een promotie voor, tijdens en na het evenement.
Het voor- na contact momenten bereikt tussen de 8.000 en 10.000 ondernemers. De kosten hiervan zijn €595,00 euro voor de stand en de opbrengsten en meerwaarde dus gigantisch. Schrijf je in voor dit spektakel via info@meerbusiness.nl en claim jouw plek! 

Eerste spreker Haringparty bekend
Met trots kunnen wij melden dat de Haringparty in samenwerking met de Gemeente Haarlemmermeer op 15 juni zal plaatsvinden. Wij hebben een geweldige spreker kunnen strikken. Na eerst Jort Kelder te hebben ''gestrikt'' op de MeerBusiness Borrel bij Masami. Kunnen we nu onze eerste spreker bekend maken.. En dat is Patrick van der Pijl!  Patrick van der Pijl is CEO van Business Models Inc., wereldwijd keynote spreker, bestseller auteur, en gerenommeerd business model strateeg. Patrick richtte in 2009 Business Models Inc (BMI-) op, een wereldwijd business design bureau voor strategie en innovatie, met kantoren in de VS, Europa, Australië en Taiwan. Hij heeft een passie voor strategische visievorming, grafische facilitering en storytelling.
Patrick heeft meer dan 200 wereldwijde business modellen onderzocht voor zijn nieuwste boek genaamd “Business Model Shifts”. Zijn keynote onderwerpen gaan over:Business Model Innovatie, Business Model Shifts, Business Model Strategie. Tijdens de Haringparty zal Patrick gaan spreken, wij weten zeker dat u veel inspiratie zal opdoen om mee te nemen in uw eigen bedrijf. 

Scoor VIP tickets voor de Haringparty
De VIP party start 15 juni om 15:30 samen met de partners van MeerBusiness, mensen van de gemeente en een aantal exclusieve relaties van MeerBusiness. Wij stellen 5 kaarten voor VIP ontvangst beschikbaar ter waarde van €150 euro per kaart. Jij ook hierbij aanwezig? Het is mogelijk om een mail te sturen naar info@meerbusiness.nl met titel VIP party.

Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief